+45 53534477

Menu

Search

MAUVIEL

Mauviel er et familieforetagende, der har mere end 100 års erfaring i at fremstille solide køkkenværktøjer i et innovativt og lækkert design. De producerer blandt andet gryder, bradepander og almindelige pander i særdeles høj kvalitet og af de bedste materialer.

Produkterne er anerkendt verden over af både professionelle og almindelige køkkenentusiaster, der sætter pris på gode, solide køkkenredskaber. Hos GrydeGuru finder du et stort udvalg af både gryder og kasseroller i alle størrelser, sauterpander, stegepander og sågar en pandekagepande.

Produkterne fra Mauviel er i absolut særklasse, og du finder ikke meget, der kommer i nærheden, når vi taler kvalitet og design. Det franske køkkenværktøj er perfekt til den kvalitetsbevidste køkkenentusiast, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller funktion.

Sortimentet er meget bredt og du kan samle den ultimative serie til at matche dine behov, så din madlavning bliver til stor glæde hver dag - både for dig selv, for familien og for gæsterne.

47 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

47 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Mauviel - Kvalitet og design for alle pengene

Ens for alle produkterne fra Mauviel er den høje kvalitet og det gennemførte design. Her er ikke gået på kompromis med noget, og uanset om du vælger kobber eller rustfrit stål, får du produkter, der holder sig flotte i årevis.

Gryder i rustfrit stål og pander i rustfrit stål egner sig til alle varmekilder, også induktion. De har en 5-lags belægning med magnetisk kerne i hele grydens omfang, hvilket giver 50 % bedre effekt på et induktionskomfur og en hurtig og ensartet varmefordeling.

Kobbergryder og kobberpander egner sig ikke til induktion. Til gengæld får du høj, fransk kvalitet og et smukt design i et produkt, der tilbyder en helt optimal varmefordeling.

Mauviel fremstiller yderlige gryder og pander i anodiseret aluminium med keramisk belægning, hvilket giver en særdeles god holdbarhed og styrke. Produkterne i denne kategori egner sig til alle varmekilder - også induktion.