Lyngby By Hilfing vaser og skåle

Sorter faldende

Tabel Liste

26 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

26 vare(r)

Populære Lyngby vase og skåle

Den genopståede Lyngby-vase er især kendt for sin slanke, rillede søjleform, der holder den stolte simple skandinaviske designtradition i hævd, og tilfører et løft til rummet uanset hvor den placeres. Lyngby-vasen ses lige så tit uden som med blomster i, fordi den står lige så smukt alene som skulptur i enhver setting.

Vaserne og skålene har, siden arkitekten Hilflings genskabelse af Porcelænsfabrikken Danmarks populæreste produkt, fået en mat finish, der gør dem tidløse og parate til at pryde nutidens danske stuer. De fås både i den klassiske hvide farve, men også i mat gråsort og mat grøn.

I de danske hjem har vaserne forskellige funktioner - hvis en vase stilles sammen med andre Lyngby-vaser i forskellige størrelser, så bliver det en smuk udstilling, og med blomster i giver den buketten et smukt løft, uden at tage fokus fra blomsterhovederne. Vasen fra Lyngby by Hilfling beskrives ofte som en 'harmonisk' vase fordi den passer ind alle steder, da den er enkel og har en meget skulpturel effekt.

Til dem der ikke særligt tit har blomster i huset, kan vasen lige så godt bruges til andre genstande i hjemmet - tænk kreativt og få en flot holder til tandbørster, tandstikker, opvaskebørsten eller kuglepenne.