+45 53534477

Menu

Search

LYNGBY BY HILFLING

Her findes et stort udvalg af de stilrene og utroligt populære Lyngby-vaser og produkter, der er blevet en skattet selvfølge i de fleste danske hjem. Det ikoniske porcelæn, der nu har rundet sit 80. år, er bestemt ikke på vej ud - tværtimod har de rillede porcelænsvaser også vundet indpas i de nyere generationers stuer.

Lyngby-vasen er blevet et hverdagsklenodie, der efter sin genopståen har fået flere 'søstre' i form af Lyngby-skålene, der også kan fås i flere størrelser her på siden.

Lyngby-vasens relancering i 2012 videreudviklede vasen, så den nu fås i flere forskellige størrelser og farver, og også i rent glas. Her på GrydeGuru forhandles Lyngby-produkterne i fem forskellige størrelser.

18 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

18 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Køb de populære Lyngby vase og skåle hos Grydeguru.dk

Den genopståede Lyngby-vase er især kendt for sin slanke, rillede søjleform, der holder den stolte simple skandinaviske designtradition i hævd, og tilfører et løft til rummet uanset hvor den placeres. Lyngby-vasen ses lige så tit uden som med blomster i, fordi den står lige så smukt alene som skulptur i enhver setting.

Vaserne og skålene har, siden arkitekten Hilflings genskabelse af Porcelænsfabrikken Danmarks populæreste produkt, fået en mat finish, der gør dem tidløse og parate til at pryde nutidens danske stuer. De fås både i den klassiske hvide farve, men også i mat gråsort og mat grøn.

I de danske hjem har vaserne forskellige funktioner - hvis en vase stilles sammen med andre Lyngby-vaser i forskellige størrelser, så bliver det en smuk udstilling, og med blomster i giver den buketten et smukt løft, uden at tage fokus fra blomsterhovederne. Vasen fra Lyngby by Hilfling beskrives ofte som en 'harmonisk' vase fordi den passer ind alle steder, da den er enkel og har en meget skulpturel effekt.

Til dem der ikke særligt tit har blomster i huset, kan vasen lige så godt bruges til andre genstande i hjemmet - tænk kreativt og få en flot holder til tandbørster, tandstikker, opvaskebørsten eller kuglepenne.