+45 53534477

Menu

Search

LE CREUSET

Franske Le Creuset er kendt for sine klassiske støbejernsgryder, Non Stick aluminumsgryder, kasseroller, pander og andet lækkert køkkenudstyr af højeste kvalitet. Siden virksomheden fremstillede sin første støbejernsgryde i 1925 har brandet Le Creuset været synonymt med klassisk håndværk og langtidsholdbare produkter.

Le Creusets gryder og pander har en jævn varmefordeling, hvilket gør det nemt at tilberede maden, og så lyser produkterne op i dit køkken med deres smukke design i alle regnbuens farver.

1 til 48 ud af 250

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 48 ud af 250

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Flotte gryder, pander og køkkenudstyr af højeste kvalitet

Grydeguru.dk forhandler et stort udvalg af lækre gryder og pander fra Le Creuset.

Vælg eksempelvis mellem flotte støbejernsgryder med smuk porcelænsemalje, der fås i utallige flotte farver, og som egner sig perfekt til simreretter. Du kan vælge mellem runde og ovale modeller, og den ovale støbejernsgryde egner sig især godt til fjerkræ, gratin eller lasagne, som skal i ovnen. Du kan også vælge den ikoniske gryde La Coquelle, som er blevet relanceret i en Limited Edition. Støbejernsgryderne er meget robuste og kan anvendes til alle typer af komfurer, og de er nemme at rengøre.

TNS Gryder er fantastiske aluminiumsgryder med Non Stick belægning, som kan anvendes til alle typer af komfurer og ovn. Fordelen ved denne type gryde er, at den hurtigt bliver varm, og den egner sig godt til, når du skal lave hurtige retter.

Le Creuset 3-PLY er en grydeserie, som er velegnet til induktion, og den har et flot blankpoleret udseende samt et låg med ventil, som regulerer dampen. Derudover finder du et udvalg af kvalitetspander, herunder grillpander og sauterpander samt wok-gryde.

I webshoppen finder du meget andet køkkenudstyr fra Le Creuset som eksempelvis ildfaste fade, bradepander, knive, salt og peberkværn, jumbokopper, krus, kander, kedler, mysliskåle, pastatallerkener, pizzastegeplader, opbevaringskrukker, suffléskåle, stegeso, stænklåg, blinispande og ikke mindst smukke, farvestrålende tallerkener, som du kan dække bordet med, når du skal servere maden for dine gæster.

Gå på opdagelse hos Grydeguru.dk, som tilbyder god service og hurtig levering, og find de mange gode tilbud på kvalitetsprodukter fra Le Creuset.