KAY BOJESEN

Sorter faldende

Tabel Liste

38 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

38 vare(r)

Køb de populære træfigurer fra Kay Bojesen

Hos Grydeguru.dk forhandler vi en lang række af de elskede figurer. Bl.a. forhandler vi Kay Bojesen-aben i størrelserne 20 cm, 28 cm og 60 cm. Vi har den klassiske bjørnefigur i eg og ahorntræ, elefanten i lyst egetræ, flodhesten i forskellige farver, samt den charmerende gravhund i valnøddetræ.

Andre figurer er sangfuglen i blå/lyseblå, sort/rød, rød/grøn, grøn/gul og flere andre farver. Vi forhandler naturligvis også den søde søpapegøje-figur samt forskellige modeller af den klassiske livgarde med fane eller tromme.

Som med andre af Kay Bojesens figurer er vores udvalg fyldt med charme og barnlighed. Figurerne er fremstillet i naturlige materialer og vil give varme og hygge i hjemmet. De gode gammeldags designklassikere er fine i enhver indretning eller som en gave, der vil blive værdsat i mange år.

Ingenting er ændret siden mange af figurerne i 1930’erne blev til på Bojesens tegnebræt. De er stadig lige så charmerende og rene i udformningen, som de var dengang. I generationer har man taget figurerne frem til jul eller fødselsdag, og de er stadig et traditionsrigt og hyggeligt design, som vil fungere godt i enhver indretning.