+45 53534477

Menu

Search

KAY BOJESEN

Kay Bojesen repræsenterer det bedste indenfor dansk kunsthåndværk. Designeren Kay Bojesen blev verdensberømt for sine træfigurer og kvalitetslegetøj, da han i 1930’erne begyndte at formgive i træ. Typisk for Kay Bojesens figurer er et legende og barnligt udtryk, som har været elsket i generationer. Figurerne giver indretningen humør og kant.

Bojesens træfigurer er solide og tidløse og skal inspirere til leg. Hans univers er fantasifuldt og charmerende og er blevet indbegrebet af dansk design. Filosofien bag træfigurerne er, at de skal virke levende og have et blødt design, som er behageligt at røre ved.

Selvom Kay Bojesens figurer ikke bruges som legetøj i dag, ser man tydeligt inspirationen fra barnets univers. I Bojesens figurer får træet liv og sjæl, og det er ikke svært at blive betaget af deres smukke udformning.

30 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

30 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Køb de populære træfigurer fra Kay Bojesen

Hos Grydeguru.dk forhandler vi en lang række af de elskede figurer. Bl.a. forhandler vi Kay Bojesen-aben i størrelserne 20 cm, 28 cm og 60 cm. Vi har den klassiske bjørnefigur i eg og ahorntræ, elefanten i lyst egetræ, flodhesten i forskellige farver, samt den charmerende gravhund i valnøddetræ.

Andre figurer er sangfuglen i blå/lyseblå, sort/rød, rød/grøn, grøn/gul og flere andre farver. Vi forhandler naturligvis også den søde søpapegøje-figur samt forskellige modeller af den klassiske livgarde med fane eller tromme.

Som med andre af Kay Bojesens figurer er vores udvalg fyldt med charme og barnlighed. Figurerne er fremstillet i naturlige materialer og vil give varme og hygge i hjemmet. De gode gammeldags designklassikere er fine i enhver indretning eller som en gave, der vil blive værdsat i mange år.

Ingenting er ændret siden mange af figurerne i 1930’erne blev til på Bojesens tegnebræt. De er stadig lige så charmerende og rene i udformningen, som de var dengang. I generationer har man taget figurerne frem til jul eller fødselsdag, og de er stadig et traditionsrigt og hyggeligt design, som vil fungere godt i enhver indretning.