KAY BOJESEN

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 63

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 63

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb de populære træfigurer fra Kay Bojesen

Hos Grydeguru.dk forhandler vi en lang række af de elskede figurer. Bl.a. forhandler vi Kay Bojesen-aben i størrelserne 20 cm, 28 cm og 60 cm. Vi har den klassiske bjørnefigur i eg og ahorntræ, elefanten i lyst egetræ, flodhesten i forskellige farver, samt den charmerende gravhund i valnøddetræ.

Andre figurer er sangfuglen i blå/lyseblå, sort/rød, rød/grøn, grøn/gul og flere andre farver. Vi forhandler naturligvis også den søde søpapegøje-figur samt forskellige modeller af den klassiske livgarde med fane eller tromme.

Som med andre af Kay Bojesens figurer er vores udvalg fyldt med charme og barnlighed. Figurerne er fremstillet i naturlige materialer og vil give varme og hygge i hjemmet. De gode gammeldags designklassikere er fine i enhver indretning eller som en gave, der vil blive værdsat i mange år.

Ingenting er ændret siden mange af figurerne i 1930’erne blev til på Bojesens tegnebræt. De er stadig lige så charmerende og rene i udformningen, som de var dengang. I generationer har man taget figurerne frem til jul eller fødselsdag, og de er stadig et traditionsrigt og hyggeligt design, som vil fungere godt i enhver indretning.