+45 53534477

Menu

Search

KÄHLER

Kähler er et populært og eksklusivt brand, som i mere end 175 år har skabt dansk designhistorie. Deres designs er klassiske og tidsløse, og har samtidig fået ikonisk status som moderne keramikkunst.

Kähler er garant for god kvalitet og en god fornemmelse for håndværket, og mærket er i konstant fornyelse. Kähler har ladet sig inspirere af og inddrage forskellige keramikere, som er med til at nytænke det keramiske håndværk.

Kähler leverer både de klassiske produkter som Omaggio-vasen og –lysestagen samt nye og helt unikke kollektioner.

1 til 48 ud af 55

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 48 ud af 55

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Kähler – Find alle klassikerne hos Grydeguru.dk

Hos Grydeguru.dk forhandler vi en lang række produkter i Omaggio-serien: Bl.a. finder du fade, lysestager, julekugler, vaser og krukker med de karakteristiske striber.

Derudover forhandler vi Urbania-seriens elegante lysestager og lyshuse.

Kählers keramik er et forfriskende indslag i boligindretningen. Der er kælet for detaljen, og det er tydeligt, at der er lagt tid og kræfter i produkterne. Hvert produkt har sin egen funktion, og der er således et stykke Kähler-keramik til ethvert behov. Nogle af keramik-produkterne er sjove og skæve og kan give indretningen humor.

Fælles for alle Kählers produkter er autencitet og kvalitet, som også vil vise sig i indretningen. Den populære Omaggio-vase forhandles i en lang række forskellige farver og størrelser. Det er derfor let at finde et produkt, som passer ind i netop din stil. Den store Omaggio gulvvase kan f.eks. være et flot statement i en indretning, mens de små minivaser kan skabe et sødt udtryk.

Kähler gør det let at være kreativ i boligindretningen og få et nyt frisk pust i hjemmet. Den ikoniske status gør Kähler-produkter til et tidsløst og vedvarende design, som kan holde langt ud i fremtiden.

Lad dig inspirere af det enkle og rene formsprog i din indretning og vær kreativ med den unikke keramikkunst. Kählers produkter gør det let at skabe en ren og nordisk stil i hjemmet.