JOSEPH JOSEPH

Når du snitter maden, glider skærebrættet rundt på køkkenbordet. Når du skal rive papir af din køkkenrulle, kommer der tit for meget af. Andre dage har du svært ved at danne overblik af dit bestik i skuffen.

Oplever du lignende problemer i køkkenet? Løsningen er heldigvis ikke langt væk. Hos britiske Joseph Joseph kan du nemlig få funktionelle produkter, der gør din tid i køkkenet lettere. Få alt fra foldbare skærebrætter, multifunktionelle køkkenredskaber, gode opbevaringsbokse og mere endnu.

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Hvad er Joseph Joseph?

Joseph Joseph er en britisk virksomhed, der er grundlagt i 2003 af tvillingerne Antony og Richard Joseph. Målet hos de to brødre er at skabe funktionelle redskaber til hjemmet, der kan løse dine små problemer i køkkenets dagligdag.

Det har ført til et bredt udvalg af smarte features, der enten letter opgaven, er ekstra hygiejniske eller er pladsbesparende. Med Joseph Joseph køkkenudstyr og husholdning kan du dermed få færre dagligdagsproblemer i køkkenet.

Gør for eksempel din opvask nemmere med et innovativt Joseph Joseph opvaskestativ. Nogle af modellerne er designet med høje riller, som hjælper med at føre vandet væk. Desuden kan du indstille et praktisk dræn på tre forskellige måder. Så kan vandet løbe tilbage i vasken.


Det hele startede med et Joseph Joseph skærebræt

Vidste du, at de første skærebrætter, som Joseph Joseph sendte ud i 2003, var lavet i hærdet glas? Heldigvis har den anderledes idé ført til flere innovative skærebrætter.

Blandt deres mange designs kan du blandt andet opleve et foldbart skærebræt. Det vil sige, at når du er færdig med at snitte grøntsager, folder du siderne op på brættet. Bagefter hælder du grøntsagerne ned i skålen. Uden at du spilder en masse mad ved siden af.

Samtidig kan du holde hygiejnen helt i top. De forskellige Joseph Joseph skærebrætter er nemlig i forskellige farver. På den måde kan du nemt skelne mellem, hvilket bræt du bruger til kød, grønt og brød. Når madlavningen er overstået, sætter du bare skærebrætterne i din opvaskemaskine.


Få overblik og smart opbevaring i køkkenet

For mange mennesker er det sjovere at lave mad i et køkken, hvor der er overblik og praktisk opbevaring. Måske bruger du allerede gamle isbøtter og fryseposer til at organisere dine madvarer. Men Joseph Joseph har en bedre idé.

Brandet har nemlig udviklet smarte skåle og målebægre, der passer perfekt med hinanden. Det vil sige, at når du samler dem, fylder de kun det samme som en enkelt skål. Dermed er de nemme at opbevare – både når de ikke bliver brugt, og når du stabler dem i køleskabet. Du får altså mindre spildplads.

Står krukker med syltede grøntsager, dåser med tomatsovs og pasta tæt sammen i køkkenskabet? Så kan det være svært at overskue, hvad du egentlig har af madvarer. Dog kan du stille dem i forskellige højder. Med et niveaudelt opbevaringssystem fra Joseph Joseph kan du lettere se og få adgang til selv de bagerste dåser i skabet.

De effektive opbevaringsløsninger fra Joseph Joseph har altså mange fordele. Med deres produkter kan du både spare plads og få organiseret dit køkken.