JOSEPH JOSEPH

Sorter faldende

Tabel Liste

21 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

21 vare(r)

Joseph Joseph – innovativt køkkenudstyr

Her hos Grydeguru.dk fører vi et bredt udvalg af de smukke og utroligt praktiske produkter fra Joseph Joseph.

Meget populære er det foldbare skærebræt med navnet Chop2Pot, som kan fås i en række forskellige størrelser. Med dette kan du folde og hælde maden direkte i gryden uden spild. Er lavet i plast og fantastisk praktisk, men også smukt. Et andet meget populært er det såkaldte skærebræt-sæt index. Med dette kan du super let holde styr på dine skærebrætter. Sættet består af en holder og 4 stk skærebrætter med symboler.

Andre spændende muligheder er dørslag fremstillet i plast i flot og funktionelt design. Det lodrette håndtag øger stabiliteten, og så kan det tåle opvaskemaskine. Du kan få en holder til opvaskeremedier, der kan hjælpe dig med at holde styr på din opvaskebørste, klude og andet.

Du kan få flere elegante bordskånere, citruspressere, rivejern, målekander og målskesæt. Men også spændende ting som en kogebogsholder, en justerbar kagerulle, køkkenvægte, opvaskebørster, hvidløgsknuser, hulskeer, og meget andet plus et super flot skålesæt med helt ni dele heriblandt et målebæger. Med sidstnævnte er du super godt rustet til rigtig mange daglige udfordringer i dit køkken.

Med Joseph Joseph får du produkter i moderne design, som klæder de fleste unge køkkener. Og med Joseph Joseph får du meget mere ud af dit køkken.