+45 53534477

Menu

Search

JOSEPH JOSEPH

Britiske Joseph Joseph er blevet kendt som en af verdens mest innovative producenter af køkkenudstyr. Virksomheden blev grundlagt i 2003 af tvillingebrødrene Antony og Richard Joseph.

Der udvikles og fremstilles moderne og anderledes køkkenudstyr i høj kvalitet. I produkterne er fokus på god funktionalitet og pladsbesparende opbevaring, og flere af produkterne er blevet belønnet med internationale designpriser.

Blandt disse priser er det anerkendte Red Dot, Design Plus og Gift of the Year. Generelt kan man sige om produkterne fra Joseph Joseph fremstår i et nyt, spændende og lækkert designsprog.

41 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

41 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Joseph Joseph – innovativt køkkenudstyr

Her hos Grydeguru.dk fører vi et bredt udvalg af de smukke og utroligt praktiske produkter fra Joseph Joseph.

Meget populære er det foldbare skærebræt med navnet Chop2Pot, som kan fås i en række forskellige størrelser. Med dette kan du folde og hælde maden direkte i gryden uden spild. Er lavet i plast og fantastisk praktisk, men også smukt. Et andet meget populært er det såkaldte skærebræt-sæt index. Med dette kan du super let holde styr på dine skærebrætter. Sættet består af en holder og 4 stk skærebrætter med symboler.

Andre spændende muligheder er dørslag fremstillet i plast i flot og funktionelt design. Det lodrette håndtag øger stabiliteten, og så kan det tåle opvaskemaskine. Du kan få en holder til opvaskeremedier, der kan hjælpe dig med at holde styr på din opvaskebørste, klude og andet.

Du kan få flere elegante bordskånere, citruspressere, rivejern, målekander og målskesæt. Men også spændende ting som en kogebogsholder, en justerbar kagerulle, køkkenvægte, opvaskebørster, hvidløgsknuser, hulskeer, og meget andet plus et super flot skålesæt med helt ni dele heriblandt et målebæger. Med sidstnævnte er du super godt rustet til rigtig mange daglige udfordringer i dit køkken.

Med Joseph Joseph får du produkter i moderne design, som klæder de fleste unge køkkener. Og med Joseph Joseph får du meget mere ud af dit køkken.