+45 53534477

Menu

Search

JAMIE OLIVER

Den verdenskendte, britiske kok Jamie Oliver har i næsten 20 år toppet bestsellerlisterne som kogebogsforfatter, og han har som tv-vært haft sine egne madprogrammer.

Ifølge Jamie Oliver skal det være sjovt at lave mad, og det må gerne være hurtigt og nemt at tilberede.

Jamie Oliver har sit eget mærke inden for gryder, pander, bestik og køkkengrej, og hans ligefremme måde at lave mad på afspejler sig i produkterne, som er enkle og funktionelle og fås til en fornuftig pris. Han har i samarbejde med Tefal udviklet to serier: Tefal Jamie Oliver Professional Stål og Tefal Jamie Oliver Professional Nonstick.

22 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

22 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Gode tilbud på Jamie Olivers gryder og pander

Hos Grydeguru.dk finder du mange gode tilbud på kvalitetsgryder og -pander af mærket Jamie Oliver, som du kan anvende både til hverdagsmad og til en festmiddag.

Du kan eksempelvis vælge gryder eller pander i serien Jamie Oliver professional stål, som er fremstillet i rustfrit stål i et flot og enkelt design. Gryder og kasseroller i denne serie har tyk bund, og panderne har teflon ultimum belægning, som gør, at maden ikke brænder fast, og du kan se på varmeindikatoren, hvornår panden har den rette temperatur og er klar til brug.

Du kan også vælge mellem mange lækre gryder, kasseroller og pander i serien Tefal Jamie Oliver Professional Nonstick, som er fremstillet af aluminium og stål med termospot og super slip-belægning, som gør madlavningen nem og sjov. Gryder og pander i begge serier kan anvendes på alle varmekilder – også induktion.

Hard Anodized er endnu en køkkenserie med, som er inspireret af Jamie Oliver. Serien er fremstillet i hård anodizeret aluminium, som er et materiale, der er meget holdbart, og serien har også Tefals termospot, som indikerer, hvornår gryden eller panden er varm nok. Du kan anvende produkterne i serien på alle typer af komfurer og i ovn op til 260 grader. Du finder alle Hard Anodized gryder her og alle Hard Anodized pander her.

Vælger du at købe din næste Jamie Oliver gryde, kasserolle eller pande hos Grydeguru.dk får du meget kvalitet for pengene, og der er gode besparelser at hente via de mange gode tilbud.