+45 53534477

Menu

Search

HOPTIMIST

I slutningen af 1960'erne startede Ehrenrich produktionen af den elskede Hoptimist, og det var Birdie, Bimble og Bumble, der var de første prototyper. I 2009 blev Hoptimisten igen relanceret og er i dag blevet til dansk designhistorie. Der designes hele tiden nye modeller, men designet bliver hele tiden kun videreudviklet i Ehrenrichs ånd med fokus på de oprindelige former. Det er dansk design, når det er allerbedst.

Hos Grydeguru.dk forhandles der 48 forskellige udgaver af Hoptimisten – herunder også vækkeure, som du også kan få i fine farver og det samme skønne udtryk. Hoptimisten designes desuden i forskellige materialer - eksempelvis plast, eg, krom og kobber. 

48 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

48 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Hoptimisten skaber smil, glæde og optimisme 

Retrosuccessen Hoptimisten kan bare noget helt særligt. Den kan frembringe smil, glæde og optimisme blandt folk. Den smiler til dig, når du kigger op fra din dybe koncentration ved skrivebordet og giver den et lille tryk. Den er fuld af glæde, energi og tro på, at alt kan lade sig gøre. De er humørfyldte, og de små sjove figurer er et symbol på glæde og liv.

Hoptimisten kan være den perfekte gaveidé, for hvem ville ikke blive glad for denne lille humørbombe. Måske kunne en Hoptimist til brudeparret være den oplagte gave? Til studenten eller måske konfirmanden på den store dag? Det kan også være en julegave, fødselsdagsgave eller måske vil du bare glæde en, du holder af? Lige meget hvad så kan Hoptimisten ikke undgå at skabe glæde på sin vej. 

Gå på opdagelse i udvalget i dag og find den Hoptimist, der tiltaler dig mest. Hos Grydeguru.dk får du sikker og nem e-handel og altid personlig service, hvis du har brug for hjælp eller et råd i forbindelse med dit køb. Desuden får du en god pris samt hurtig levering, så du ikke skal vente i evigheder på din nye Hoptimist.