HOLMEGAARD

Holmegaard er dansk design, når det er bedst, og det er for os et vigtigt kvalitetsstempel. Udover det er Holmegaard også specialister, når det kommer til glas. Her hos Grydeguru kan du finde et stort udvalg af flotte og stilrene glas fra Holmegaard.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 71

Side:
 1. 1
 2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 71

Side:
 1. 1
 2. 2

Alle Holmegaards forskellige typer af glas er lavet med både design og kvalitet for øje. Derfor garanterer vi dig, at du får unikke og flotte glas, der er både holdbare og slidstærke.

Glassene kommer i mange forskellige udgaver. Her på siden kan du blandt andet finde:

 

 • Rødvinsglas
 • Hvidvinsglas
 • Champagneglas
 • Vandglas
 • Snapseglas
 • Ølglas
 • Cocktailglas

Alle vores forskellige typer af glas er lavet med både design og kvalitet for øje. Derfor garanterer vi dig, at du får unikke og flotte glas, der er både holdbare og slidstærke, når du køber glas fra Holmegaard.

 

Tag restaurantfølelsen med hjem med glas fra Holmegaard

God vin og god øl kræver gode glas. Med de helt rigtige glas kan du få vinens fulde smagsnuancer frem, og du kan få en smagsoplevelse, du sent vil glemme. Det er ikke kun gode smagsoplevelser, de rigtige glas kan give dig. Det betyder også meget for vores indtryk af både vin og øl, at det serveres i flotte glas, der ser indbydende ud.

Hos Grydeguru kan du helt sikkert finde lige nøjagtig de glas, der passer til netop din stil. Tag restaurantfølelsen med hjem, og nyd dit måltid endnu mere med smukke og stilfulde glas fra Holmegaard.

 

Holmegaard sikrer dig en flot bolig

Udover glas i alle afskygninger kan du hos os også købe flotte blomsterskåle, hyggelige fyrfadsstager, elegante vaser og meget mere fra Holmegaard. Med de mange unikke designs fra Holmegaard kan du helt sikkert finde noget, der har lige præcis den stil og charme, der passer til dit hjem.

Du kan hos os også gå på jagt i vores sortiment af smukke vaser. Vores udvalg spænder bredt, og du kan helt sikkert finde noget, som matcher din bolig.

Hvis du drømmer om at få den fulde restaurantoplevelse hjem i stuen, så kan du også lade dig friste af vores store udvalg af bar- og vintilbehør. Så kan du for alvor nyde god vin og øl derhjemme.

 

Hos Grydeguru er personlig og god service en kernekompetence

Hos Grydeguru er vores vigtigste mål, at du finder noget, som du er tilfreds med. Vi vægter personlig service højt, og du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til vores kundeservice eller skriv til os på mail. Vi bestræber os på at svare dig hurtigt.

Når du bestiller noget fra os, så garanterer vi dig hurtig levering. Hvis din nye varer mod forventning alligevel ikke var, hvad du havde forestillet dig, så kan du nemt og enkelt returnere den til os sådan her. Hos Grydeguru er vi ikke tilfredse, før du har fået lige præcis den vare, som passer til dig. Besøg Grydeguru, og lad dit boligeventyr starte her.