+45 53534477

Menu

Search

HOLM

Den kendte TV-kok, Claus Holm, har personligt udvalgt, testet og godkendt de produkter, som sælges under brandet Holm. Claus Holm har siden, han blev uddannet kok, haft et alsidigt liv som smagsudvikler og ko.

Han har masser af erfaringer fra restaurationslivet, men også som foredragsholder, forfatter og altså TV-kok på blandt andet TV2s program Go’ appetit. Claus Holm finder glæde ved at arbejde med friske råvarer, opskrifter og godt køkkengrej. En glæde han har overført til produkterne fra Holm.

I Holm-produkter er der virkelig kræset for hver funktion og hver detalje. Alt er gennemtænkt, og du kan mærke passionen for den gode mad og de gode oplevelser. Claus Holm har gjort sig umage, og produkterne holder, hvad de lover. Men samtidig er der tale om ukomplicerede produkter i gode, gedigne materialer, der er lette at bruge til en enkelt funktion.

13 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

13 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Stort udvalg af køkkenudstyr fra Holm

Her på GrydeGuru kan du blandt andet få den super cool burgerpresser til to bøffer. Lavet i stål og plast og perfekt til at få runde bøffer hver gang. Du slipper for at få fedtede fingre, og burgerpresseren er forsynet med en belægning, som lader bøffen slippe lettere, og gør rengøringen nem og overskuelig.

Du kan få en Holm æbleskivepande i støbejern med 9 huller, der også kan benyttes til frikadeller og meget andet. Kun fantasien sætter grænser. Du kan få en super elegant matsort peberkværn lavet i træ og karbon, hvor der frigives aromaer fra peberen, når der kværnes.

Du kan få en Holm grillpande i 28 x 28 cm. Perfekt til stegning af både kød, grøntsager, fisk og fjerkræ. Rillerne i panden hæver kødet op over bunden, og skaber derved den indirekte varme, som man kender fra grillen. Ligeledes tillader rillerne, at fedt og saft løber fra.

Du kan også få et grydesæt eller en cocotte med låg - begge i støbejern. Alle virkelig lækre produkter.