GLOBAL

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 64

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 64

Side:
  1. 1
  2. 2

Gode tilbud på Global-knive i sæt eller enkeltvis

Grydeguru.dk forhandler et stort udvalg af Global knive, som du kan købe både enkeltvis eller i sæt til gode tilbudspriser. Du kan f.eks. få urteknive og orientalske grøntsagsknive i forskellige størrelser, så du kan skære eller hakke grøntsager og urter.

Skal du skære eller partere kød, finder du fremragende kokkeknive i forskellige størrelser. Har du en lækker steg i ovnen, er det praktisk med en god buet stegegaffel, som også fås i sortimentet.

Derudover kan du vælge mellem brødknive, universalknive, filetknive, forskærerknive, chefknive, udbenerknive, osteknive og sushi-knive. Husk også knivsliberen, så du altid har de skarpeste knive i din køkkenskuffe.

Hvis du ønsker at investere i flere kvalitetsknive på en gang, er det muligt at købe dem i sæt. Global knivsæt i 3 dele er et superlækkert sæt bestående af en lang kokkekniv med grantonskær, en grøntsagskniv og en lille kokkekniv, så du nemt og effektivt kan snitte, skære, skrælle og tilberede alle dine yndlingsretter.

Du kan spare penge på Global-knive af højeste kvalitet ved at gå efter de mange gode tilbud hos Grydeguru.dk. Netbutikken er e-mærket, så du kan være helt tryg ved at handle, og du har altid 30 dages returret.