GLOBAL

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 62

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 62

Side:
  1. 1
  2. 2

Gode tilbud på Global-knive i sæt eller enkeltvis

Grydeguru.dk forhandler et stort udvalg af Global knive, som du kan købe både enkeltvis eller i sæt til gode tilbudspriser. Du kan f.eks. få urteknive og orientalske grøntsagsknive i forskellige størrelser, så du kan skære eller hakke grøntsager og urter.

Skal du skære eller partere kød, finder du fremragende kokkeknive i forskellige størrelser. Har du en lækker steg i ovnen, er det praktisk med en god buet stegegaffel, som også fås i sortimentet.

Derudover kan du vælge mellem brødknive, universalknive, filetknive, forskærerknive, chefknive, udbenerknive, osteknive og sushi-knive. Husk også knivsliberen, så du altid har de skarpeste knive i din køkkenskuffe.

Hvis du ønsker at investere i flere kvalitetsknive på en gang, er det muligt at købe dem i sæt. Global 30 års jubilæumssæt er et superlækkert sæt bestående af en 20 cm lang kokkekniv med grantonskær, en 9 cm lang skrællekniv og en lille 13 cm lang kokkekniv, så du nemt og effektivt kan snitte, skære, skrælle og tilberede alle dine yndlingsretter.

Du kan spare penge på Global-knive af højeste kvalitet ved at gå efter de mange gode tilbud hos Grydeguru.dk. Netbutikken er e-mærket, så du kan være helt tryg ved at handle, og du har altid 30 dages returret.