+45 53534477

Menu

Search

GLOBAL

Global-knive er en klassiker blandt professionelle kokke og i de danske køkkener. Det er mere end 20 år siden, at den japanske designer Komin Yamada tegnede den første Global-kniv, og knivene er i dag kendt for deres fine kvalitet, skarphed og robusthed.

Global-knivene er fremstillet af rustfrit stål og har ingen samlinger, hvilket er med til at gøre dem utrolig holdbare. Knivene har et fantastisk greb og er meget nyttigt og effektivt arbejdsredskab.

Global-knive fås i mange størrelser, og hvad enten du har brug for en brødkniv, en kokkekniv eller en urtekniv, så får du meget kvalitet for pengene.  

1 til 48 ud af 62

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 48 ud af 62

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Gode tilbud på Global-knive i sæt eller enkeltvis

Grydeguru.dk forhandler et stort udvalg af Global-knive, som du kan købe både enkeltvis eller i sæt til gode tilbudspriser. Du kan f.eks. få urteknive og orientalske grøntsagsknive i forskellige størrelser, så du kan skære eller hakke grøntsager og urter.

Skal du skære eller partere kød, finder du fremragende kokkeknive i forskellige størrelser. Har du en lækker steg i ovnen, er det praktisk med en god buet stegegaffel, som også fås i sortimentet.

Derudover kan du vælge mellem brødknive, universalknive, filetknive, forskærerknive, chefknive, udbenerknive, osteknive og sushi-knive. Husk også knivsliberen, så du altid har de skarpeste knive i din køkkenskuffe.

Hvis du ønsker at investere i flere kvalitetsknive på en gang, er det muligt at købe dem i sæt. Global 30 års jubilæumssæt er et superlækkert sæt bestående af en 20 cm lang kokkekniv med grantonskær, en 9 cm lang skrællekniv og en lille 13 cm lang kokkekniv, så du nemt og effektivt kan snitte, skære, skrælle og tilberede alle dine yndlingsretter.

Du kan spare penge på Global-knive af højeste kvalitet ved at gå efter de mange gode tilbud hos Grydeguru.dk. Netbutikken er e-mærket, så du kan være helt tryg ved at handle, og du har altid 30 dages returret.