GEORG JENSEN

Hos os finder du et hav af lækre produkter fra Georg Jensen. Georg Jensen er et mærke, der forener stilrent design og funktionalitet på fineste vis. Så hvad end du står og mangler udstyr til køkkenet eller boligen, så kan du finde det her hos os.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 296

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 296

Hos Grydeguru ligger det os meget på sinde, at du finder noget til din bolig, du er glad for. Alle køkkener, boliger og behov er forskellige, og derfor bestræber vi os på at imødekomme alle præferencer. Georg Jensen gør det nemt for os, da deres sortiment er både stort og varieret. Hos os finder du blandt andet bestik i forskellige varianter, tidløst julepynt, klassiske æggebægere, et hav af flotte og stilfulde lysestager og meget mere.

Så gå på jagt i vores store univers af varer fra Georg Jensen, og bliv inspireret. Hos os kan du helt sikkert finde noget, der kan passe ind i netop dit personlige køkken.

 

Georg Jensen; meget mere end flot design

Alle vores produkter fra Georg Jensen har design i højsædet. Dog er det mindst lige så væsentligt, at vores produkter er både brugbare og funktionelle. Det kan være, at du mangler en stilfuld skænkeprop, der sikrer, at du kan servere vin uden mærker på dugen. Det kan også være, at du er på jagt efter en flot og enkel nøglering. Dette, og meget mere, kan du finde her på siden. Hos os finder du blandt andet:

 

  • Stilfulde lysestager
  • Kaffekande i flot design
  • Klassisk kapselåbner
  • Ur til at hænge på væggen
  • Elegant bestik

 

Forkæl både køkken og stue med lækre varer fra Georg Jensen

Hos Grydeguru har vi ikke kun funktionelle og stilfulde ting til køkkenet fra Georg Jensen. Vi har også et hav af muligheder inden for enkelt interiør i stilfuldt design. Hvis du er på jagt efter interiør til boligen fra andre mærker, så har vi også det.

Tag for eksempel et kig på vores kvalitetsprodukter fra Rosendahl. Her kan du lade dig friste af diverse ting til hjemmet i enkelt dansk design. Du kan også gå på jagt i vores store sortiment af flotte figurer i forskellige farver. Sådan kan du helt sikkert sætte et unikt personligt præg på dit hjem.

 

Besøg Grydeguru, og bliv inspireret ud over det sædvanlige

Når du finder noget her på vores side, så kan du nemt og enkelt bestille det hjem til dig. Du kan gennemføre bestillinger døgnet rundt, og så sender vi dem til dig så hurtigt som muligt.

Hvis du har brug for at komme i kontakt med os, så er personlig rådgivning vores spidskompetence. Så ring endelig til os, eller send en mail til vores kundeservice. Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt. Lad dit boligeventyr starte her hos Grydeguru.