+45 53534477

Menu

Search

GEORG JENSEN

Georg Jensen levede fra 1866 til 1935, arbejdede som sølvsmed, billedhugger og designer, og modtog en lang række designpriser. I 1904 grundlagde han virksomheden, der bærer hans egen navn.

For de fleste danskere, og andre nationaliteter, repræsenterer Georg Jensen en unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design.

Georg Jensens egen filosofi var at skabe både funktionalitet og skønhed, og brandet Georg Jensen har værdier som integritet og autenticitet og reflekterer danske værdier som det enkle i livet, det nordiske lys, det rene vand og den friske luft.

Lysestager, vaser, bestik og andre produkter fra Georg Jensen er kendt og elsket over hele verden, og har haft enorm succes og blevet et international anerkendt designikon..

1 til 48 ud af 176

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 til 48 ud af 176

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Georg Jensen – Find de unikke designs hos Grydeguru.dk

Hos Grydeguru.dk fører vi en lang række af de fantastiske produkter fra Georg Jensen. Blandt andet kan du få den smukke Cobra Gulvlysestage, der er designet af Constantin Wortmann, og er fremstillet i blankt rustfrit stål. Med denne får du en elegant lysestage, der giver indtryk af bevægelse. Du kan få lysestagen i forskellige størrelser og i sæt med 2 og 3 styk.

Af Georg Jensens andre lysestager kan blandt andet nævnes Ellipse lysestagen designet af designeren Rebecca Uth og fremstillet i egetræ og blankpoleret stål. Du kan også finde Glow lysestagen i blankpoleret stål og designet af Maria Berntsen.

Du kan også vælge mellem et udbud af de smukke nøgleringe fra Georg Jensen, vi fører de super elegante pengeklips og så naturligvis også den berømte Bernadotte termokande, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed, samt et godt sortiment af super smukke fade og skåle plus det berømte Georg Jensen Copenhagen bestik og de elegante Georg Jensen vægure og meget, meget mere.

Georg Jensen er til dem, der elsker at få lækre produkter indenfor i deres hjem og som kan nyde de rene linjer og elegance. Georg Jensen er for dem, der elsker at have et smukt hjem.