+45 53534477

Menu

Search

GEFU

GEFU er et innovativt brand, der sætter kulinariske oplevelser i hovedsædet. Deres mål er at skabe glæde omkring madlavningen, og det gør de bedst ved at udvikle køkkenredskaber, der er lette at anvende og fede at se på. 

Hos GrydeGuru finder du et lille udpluk af deres sortiment. Oplev for eksempel spaghetti slicer'en, pandekageshakeren eller Spiralfix sliceren.

Produkterne fra GEFU er perfekte til den kreative madentusiast, der elsker at gøre lidt ekstra ud af madlavningen. Her får du produkter af høj kvalitet, der gør det muligt, at eksperimentere med de traditionelle retter på let og enkel vis.

4 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

4 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

GEFU - Innovativ madlavning

Med produkterne fra GEFU kan du skabe innovative og anderledes madoplevelser for dig selv og familien. De er lette at anvende, og lige så lette at vedligeholde og rengøre.

GEFU Spirelli spaghetti slicer er et enkelt køkkenredskab, der gør det muligt, at lave spaghetti af grøntsager og rodfrugter. Du kan skære dem i lange, tynde strimler og stege dem hurtigt på panden for en smagfuld og sund wok-ret. Den har to forskellige bredder, så du kan lave helt tynde eller lidt tykkere strimler.

GEFU Pandekage shaker gør det let og hurtigt for dig, at bage lækre, hjemmelavede pandekager. Desuden er den så let at bruge, at du med fordel kan tage børnene med i køkkenet. Først måler du ingredienserne op efter opskriften, der står på siden af shakeren, herefter sætter du låget på og ryster den sammen med de innovative twister-kugler, der medfølger. Disse forhindrer dejen i at klumpe. Når dejen er godt rystet sammen, kan du dosere direkte på panden og så er pandekagerne klar.

GEFU Spiralslicer er en udvidet udgave af Spirelli spaghetti. Her kan du skære grøntsager, rodfrugter og salater til strimler i fire forskellige tykkelser - brug dem til dekorative anretninger eller som et sundt alternativ til den klassiske spaghetti.