GEFU

Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

GEFU - Innovativ madlavning

Med produkterne fra GEFU kan du skabe innovative og anderledes madoplevelser for dig selv og familien. De er lette at anvende, og lige så lette at vedligeholde og rengøre.

GEFU Spirelli spaghetti slicer er et enkelt køkkenredskab, der gør det muligt, at lave spaghetti af grøntsager og rodfrugter. Du kan skære dem i lange, tynde strimler og stege dem hurtigt på panden for en smagfuld og sund wok-ret. Den har to forskellige bredder, så du kan lave helt tynde eller lidt tykkere strimler.

GEFU Pandekage shaker gør det let og hurtigt for dig, at bage lækre, hjemmelavede pandekager. Desuden er den så let at bruge, at du med fordel kan tage børnene med i køkkenet. Først måler du ingredienserne op efter opskriften, der står på siden af shakeren, herefter sætter du låget på og ryster den sammen med de innovative twister-kugler, der medfølger. Disse forhindrer dejen i at klumpe. Når dejen er godt rystet sammen, kan du dosere direkte på panden og så er pandekagerne klar.

GEFU Spiralslicer er en udvidet udgave af Spirelli spaghetti. Her kan du skære grøntsager, rodfrugter og salater til strimler i fire forskellige tykkelser - brug dem til dekorative anretninger eller som et sundt alternativ til den klassiske spaghetti.