FUNKTION

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 107

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 107

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Funktion køkkenudstyr hos Grydeguru.dk

Køkkenredskaber fra Funktion er kendte for deres kønne og enkle design, hvad end det gælder gryder, pander eller andre redskaber. Redskaberne opfylder et bredt spektrum af anvendelser, og er handy til næsten ethvert formål. Seriens enkle design gør, at produkterne passer ind i ethvert køkken, hvad end det er det moderne designerkøkken, et storkøkken eller det rustikke landkøkken.

Pander fra Funktion fås i mange smukke farver som grøn, grå, lyseblå, hvid eller sort, og er forsynet med ergonomisk greb. Alle pander er fremstillet i aluminium og forsynet med en 2-lags keramisk belægning og en kraftig bund, som giver den optimale varmefordeling. Panderne tåler meget høje temperaturer – op til 300 grader – og kan anvendes på alle typer varmekilder, såvel el som gas og induktion.

Stålgryder fra Funktion fås som suppegryder, som holder op til 30l, og pasta gryder med pastaindsats og en grøntsagsindsats. Gryderne er super holdbare og tåler både gas-, el- og induktionskomfur. De er nemme at rengøre, og tåler opvaskemaskine. Stegegryderne fra Funktion kommer med medfølgende glaslåg og er udført i aluminium med stålkerne og teflonbelægning, for den bedste varmefordeling, og non-stick egenskaber. Funktion stegegryden har en bred bund for at sikre den maksimale stegeflade. Sautérpanden har dobbelt teflonbelægning, hvilket muliggør stegning med lidt eller helt uden fedtstof.