+45 53534477

Menu

Search

FUNKTION

Køkkenudstyr fra Funktion er kendt for sit design, som på en og samme tid er enkelt, tidløst og funktionelt. Hos Grydeguru.dk finder du et bredt sortiment af varer fra Funktions sortiment, som tæller både gryder, pander – herunder æbleskivepander – bradepander, trykkogere, stegetermometre – ja, selv æbleskrællere og ostesæt fra Funktion, er Grydeguru.dk leveringsdygtige i.

Køkkenudstyr fra Funktion er solid kvalitet til en særdeles rimelig pris, og hos Grydeguru.dk står vi 100% inde for produktserien. Når du køber Funktion køkkenudstyr hos Grydeguru.dk, får du selvfølgelig 30 dages fortrydelsesret, og varerne leveret til døren indenfor ganske få hverdage.

18 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

18 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Funktion køkkenudstyr hos Grydeguru.dk

Køkkenredskaber fra Funktion er kendte for deres kønne og enkle design, hvad end det gælder gryder, pander eller andre redskaber. Redskaberne opfylder et bredt spektrum af anvendelser, og er handy til næsten ethvert formål. Seriens enkle design gør, at produkterne passer ind i ethvert køkken, hvad end det er det moderne designerkøkken, et storkøkken eller det rustikke landkøkken.

Pander fra Funktion fås i mange smukke farver som grøn, grå, lyseblå, hvid eller sort, og er forsynet med ergonomisk greb. Alle pander er fremstillet i aluminium og forsynet med en 2-lags keramisk belægning og en kraftig bund, som giver den optimale varmefordeling. Panderne tåler meget høje temperaturer – op til 300 grader – og kan anvendes på alle typer varmekilder, såvel el som gas og induktion.

Stålgryder fra Funktion fås som suppegryder, som holder op til 30l, og pasta gryder med pastaindsats og en grøntsagsindsats. Gryderne er super holdbare og tåler både gas-, el- og induktionskomfur. De er nemme at rengøre, og tåler opvaskemaskine. Stegegryderne fra Funktion kommer med medfølgende glaslåg og er udført i aluminium med stålkerne og teflonbelægning, for den bedste varmefordeling, og non-stick egenskaber. Funktion stegegryden har en bred bund for at sikre den maksimale stegeflade. Sautérpanden har dobbelt teflonbelægning, hvilket muliggør stegning med lidt eller helt uden fedtstof.