Eva Trio - Altid et godt tilbud!

Eva Trio er en del af Eva-mærket, og virksomheden har eksisteret siden 1913. I 1977 blev Eva Trio-serien lanceret, og de første produkter blev designet af Ole Palsby. De originale gryder og pander blev fremstillet af tre materialer: kobber, aluminium og støbejern – deraf navnet Eva Trio – hvilket var usædvanligt dengang i 70’erne, hvor gryder og pander blev fremstillet af et enkelt materiale. Palsbys ide var, at det gjaldt om at udnytte hvert enkelt materiale optimalt. Eva Trio har siden vundet et væld af designpriser. Eva Trio består af forskellige gryde- og pandeserier, tilbehør til gryder og køkkengrej.

Her på siden har vi samlet alle vores produkter fra Eva Trio - god fornøjelse.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 174

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 174

Elegante og robuste Eva Trio gryder og pander på tilbud

Grydeguru.dk har et stort udvalg af Eva Trio gryder og pander i serierne Rustfrit stål, Dura Line, White Line, Gravity og Multi, som passer til dig, der gerne vil have elegante og robuste kvalitetsgryder, når du skal lave mad til hverdag eller ved festlige lejligheder.

 

Serien Rustfrit stål er fremstillet af højglanspoleret rustfrit stål, og du kan vælge mellem Eva Trio rustfrit stål gryder i flere størrelser, der alle har håndtag, som ikke bliver varme samt hældekant, hvilket gør det nemt at servere. Eva trio rustfrit stål panderne har en praktisk slip-let belægning, så maden ikke brænder fast. Du kan spare penge ved at købe Rustfrit stål-serien som et helt sæt.

 

Dura Line-serien og White Line-serien er fremstillet i kraftig aluminium, som giver en jævn varmefordeling, og du kan vælge mellem stegepander, kasseroller og gryder i forskellige størrelser. White Line-serien har en flot keramisk belægning, og begge serier har slip-let belægning, kolde greb og er rengøringsvenlige.

 

Eva Trio Multi-serien er bygget op på en støbt alu kerne med rustfrit stål belægning, og serien indeholder multigryder, kasseroller og wok.

 

Eva Trio Gravity-serien er fremstillet at rustfrit stål med integreret glaslåg med dampventil og en kraftig bund. Det er den eneste af Eva Trios serier, hvor låget følger med.

 

Låg til alle andre typer af gryder og kasseroller skal købes særskilt og fås også i webshoppen til gode priser. Alle serier kan anvendes til alle varmekilder – også induktion. Du finder mange gode tilbud på Eva Trio gryder, pander og kasseroller i webshoppen, hvor du kan vælge, om du vil købe gryder og pander enkeltvis eller som hele sæt.