Gode tilbud på stort udvalg af Eva Solo-produkter

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 315

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 315

Grydeguru forhandler et stort og spændende sortiment af Eva Solo-produkter af høj kvalitet.

I webshoppen finder du mange gode tilbud på eksempelvis flotte vandglas, vinglas, ølglas, kaffe- og tekopper, termokander, køleskabskarafler til hverdagsbrug og fest. Du finder drikkeflasker og termokoppen To Go Cup, som på praktisk vis kan tages med overalt.

Har du brug for nyt, smart og funktionelt køkkengrej fås bl.a. knivblokke, rivejern, hvidløgsrivejern, olie/eddikeflasker, dressingshaker, skåle, skærebrætter, sukker og flødeskål, og dermed har du altid gode arbejdsredskaber ved hånden.

Eva Solo Nordic Kitchen er en ny gryde- og pandeserie, hvor produkterne er lavet af aluminium og har et flot støbejerns-look, og med disse forskellige størrelser gryder, pander, sauterpander og grillpander til rådighed, kan du lave mange lækre retter i dit køkken, som du kan servere for familie og venner.

Du kan dække et smukt bord med det stilfulde Eva Solo bestik, som fås i blankt eller mat, og som er fremstillet af rustfrit stål og har et flot nordisk look.

Du kan også få farvestrålende magnetiske bordskånere til bordet, som du kan sætte varme fade og gryder på. Det er nemt og sikkert at bestille varer hos Grydeguru.dk, og du får altid en personlig service, hvis du har spørgsmål vedrørende din bestilling eller produkterne i webshoppen

Du finder mange gode tilbud, så du kan spare mange penge på kvalitetsprodukter fra Eva Solo, når du handler her.