DA'CORE

Da’Core er en designvirksomhed med speciale i stilfuld indretning – både indenfor og udenfor hjemmet. Virksomheden er blandt andet kendt for fine havemøbler i træ. Men du kan også finde smuk boligtilbehør og borddækning blandt udvalget.

Hos GrydeGuru.dk har vi for eksempel deres lækre dækkeservietter i kunstigt læder. Med dem kan du fuldende din borddækning. Samtidig kan du undgå irriterende mærker fra vand og olie på bordet.

Derudover kan du finde deres unikke kopper, skåle, serveringsfade og tallerkener i det smukkeste stentøj. Vælg blandt milde nuancer af blandt andet grå, blå, grøn og rosa. Fælles for dem alle er klassiske designs, der passer godt ind i det nordiske og stilrene hjem.

Med Da’Core kan du dermed skabe en elegant og hyggelig stemning på spisebordet.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 233

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 233

Oplev smuk stentøj og keramik fra Da’Core

Hvem elsker ikke at dække et smukt bord op til spisetid eller festen? Det gør vi i hvert fald hos GrydeGuru.dk. Med flotte krus, tallerkener, skåle og lignende kan du nemlig sætte et personligt præg på bordet. Samtidig danner stel, bestik og glas rammer for en god middag.

Passionen for et smukt dækket bord finder du også hos Da'Core. De har nemlig specialiseret sig i elegant stentøj og keramik i nordiske nuancer. Find blandt andet en lang række flotte krus, kander og tallerkener i milde samt sarte farver.

Ikke to dele er ens. Den blanke glasur på overfladen gør nemlig hvert produkt unikt. Denne luksuriøse detalje skaber et rustikt look, som er oplagt til den skandinaviske indretning. Hvis du er til smuk og funktionelt kunstværk på spisebordet, kan Da'Core stentøjet altså være noget for dig.


Beskyt bordet med Da’Core dækkeservietter

Når du spiser, kan du ikke undgå, at der en gang imellem bliver spildt mad på bordet. Tørrer du det ikke op, kan madresterne desværre give fedtede pletter og mærker. Løsningen? Det er naturligvis de tidløse dækkeservietter fra Da'Core. Med dem kan du nemlig beskytte bordet for madrester på en flot og praktisk måde.

Fordelen ved netop Da'Core dækkeservietter er, at du får læder i både firkantede og ovale former. Materialet er utrolig slidstærkt. Det gør, at dækkeservietterne er smuds- og vandafvisende. Samtidig kan du nemt gøre dem rene med en fugtig klud. På den måde undgår du at kæmpe med at vaske pletter af din sarte bordplade.

Det er dog ikke kun funktionalitet, som Da'Core dækkeservietter vinder på. Brug de klassiske designs i forskellige farver til at samle din borddækning. Så kan du skabe en rød tråd på hele bordet – og i spisestuen. Hvis du har et flot spisebord, du gerne vil vise frem, bliver det heller ikke gemt helt væk, som en dug ellers vil gøre.


Find alt til dit køkken og spisebord hos os

Hos GrydeGuru.dk mener vi, at godt køkkenudstyr og borddækning er vigtigt for at skabe et smukt og skønt måltid. Derfor kan du finde inspiration til både borddækningen i hverdagen, flotte elementer til særlige højtider samt redskaber til den overdådige middag.

Find et bredt udvalg af stel, bestik, glas og meget mere her på siden. Alle vores produkter er naturligvis fra førende designbrands som Da’Core. Med andre ord: Hos os har du mange muligheder for at dække et bord efter netop din stemning og stil.