CONZEPT

Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

Conzept - Kvalitet til lave priser

Når du køber gryder, pander eller andet inventar fra Conzept, så får du fine produkter med et helt enkelt design. Kvaliteten er i orden, og både pander og gryder kan bruges på alle varmekilder - også induktion.

Panderne har keramisk belægning, så maden ikke brænder fast, og gryderne er lavet med en non-stick belægning, så det samme gør sig gældende her.

Til alle gryder medfølger det viste låg.

Skal du bruge et nyt stegetermometer, så har Conzept to forskellige udgaver, der hver i sær gør det muligt, at tilberede dit kød, så det bliver helt perfekt. Du kan vælge mellem forskellige kødtyper og tilberedningsgrad, og under hele stegningen kan du følge med i kødets temperatur. Begge modeller er trådløse, og har en alarmfunktion, der bipper, når den valgte temperatur er nået.

Med gryder og inventar fra Conzept får du gode og holdbare produkter, der designmæssigt passer til de fleste køkkener. Du kan samle et helt sortiment i samme serie, og kan på den måde ensrette madlavning, fordi du kender dine redskaber. 

Conzept er et godt begynderprodukt

Conzept egner sig rigtig godt til den, der lige er flyttet hjemmefra og skal begynde at lære madlavningens kunst at kende. Produkterne er ligetil, de er holdbare og de kan købes til en favorabel pris. Omend det anbefales at de vaskes af i hånden, så kan alle pander og gryder tåle at komme i opvaskemaskinen.