+45 53534477

Menu

Search

COLE & MASON

Salt- og peberkværne fra Cole & Mason er klassiske produkter fra en producent, der har været i branchen i næsten et århundrede. Cole & Mason producerer både helt simple kværne, som man altid har kendt dem, men også super moderne elektriske salt- og peberkværne med mange features.

Virksomheden Cole & Mason blev grundlagt i 1919 i London, og hurtigt kom der stor vækst. Altid har Cole & Mason været innovative, og blandt de førende, når det handler om at produktudvikle indenfor kværne. Det er eksempelvis hos Cole & Mason, at de har opfundet kværne lavet i akryl, der siden har vundet stort indpas i branchen. 

6 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

6 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Cole & Mason – Salt- og peberkværne af høj kvalitet

Hos GrydeGuru.dk fører vi et bredt udvalg af salt- og peberkværne fra Cole & Mason. Dette er både elektroniske og ikke-elektroniske, og i flere typer materialer. En super elegant mulighed er et 16,5 cm kværnesæt i træ. Sættet leveres i en flot gaveæske med salt og peber ilagt, så de er lige til at tage i brug. De er meget prisbillige og lette at rengøre.

Men vi har flere muligheder for elegante sæt til både dig selv eller som gave. Du kan få de 17 cm høje kværne lavet i stål og akryl. Peberkværnen kan indstilles i 6 præcise indstillinger fra fint til groft, mens saltkværnen har 3 præcise indstillinger. Her får du kværne med fremragende ydeevne.

Skal det være ekstra elegant har vi et sort højglans kværnsæt på 18 cm. Dette leveres i en luksus gaveæske, er lavet i stilfuldt design og har en justerbar præcisionsmekanisme. Her får du kværne i et klassisk moderne, elegant look og med højglans finish.

Skal det være helt standard, så skal du vælge akryl produkterne. På den 12,5 cm høje model får du den smarte feature, at når du drejer knappen mod uret, får du en grovere kværning, mens du med uret får en finere kværning. Super stabile og brugbare kværne. Mulighederne er mange med Cole & Mason, og der er helt sikkert noget til dit behov.