BY SOMMER

Sorter faldende

Tabel Liste

23 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

23 vare(r)

Lykketrold - Gaven til den du holder af

Lykketrolden har et statussymbol som lykkebringer - deraf navnet - og den var med, da den første kvindelige pilot, Betty Miller, krydsede Stillehavet. Da hun efterfølgende blev inviteret til at møde den daværende præsident J.F. Kennedy, spurgte han: "Var det ikke frygtelig ensomt at flyve så langt?", og hun svarede: "Nej, jeg havde min Lykketrold med på rejsen."

Lykketrolden menes altså at bringe held, og den er i sær egnet som gave til en du holder af, og som du ønsker det bedste i livet. Giv den til nære venner og familiemedlemmer som et ønske om held og lykke.

Lykketrolden er et retro islæt til det moderne hjem

Lykketrolden står klart og tydeligt i mange voksnes erindring, og med relanceringen i 2015 er den blevet en sjov og finurlig måde, at mindes tidligere tider og skabe en personlig kontrast i det moderne, stilrene hjem.

Bronze og messing er super hot som materiale i køkkenet og på badeværelset ligesom det er velegnet som udsmykning på hylderne i de danske hjem. Derfor passer Lykketrolden særdeles godt til personer, der kan lide det skæve og forunderlige og som sætter pris på ting, der har en fortælling. 

Den lille model på 9 cm er sød og uskyldig, mens den store på 15 cm virkelig brager igennem i indretningen.