BRIX DESIGN

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

19 vare(r)

Ergonomiske køkkenredskaber gør det nemt at lave mad

Hos Grydeguru.dk finder du et spændende udvalg af OXO Good Grip køkkenredskaber til favorable priser. Du kan nemt åbne dåser med en OXO Good Grip dåseåbner, som med sit store ergonomiske drejehåndtag, gør det let at dreje. Den har desuden et blødt non-slip håndtag og en låsefunktion, som gør det behageligt at bruge den.

Når kartoflerne skal skrælles, kan du anvende en OXO Good Grip kartoffelskræller, som er udstyret med et skarpt vippeblad i rustfrit stål, som gør, at du kan skrælle begge veje, og den kan bruges af både højre- og venstrehåndede.  Skær så mange skiver af din yndlingsost, som du har lyst til med en OXO Good Grip osteskærer. Hvis strengen knækker, kan den nemt udskiftes med en anden.

Lav lækre retter med hvidløg og anvend en OXO Good Grip hvidløgspresser til at gøre arbejdet. Hvidløgspresseren har et robust håndtag, og du kan anvende den uden anstrengelse. Brug en OXO Good Grip kødhammer til at banke kødet mørt, før du lægger det på panden, og snart har du et dejligt, veltilberedt måltid.

Du finder andre lækre kvalitetsprodukter i samme serie som eksempelvis æbledeler, julienne-skrællerpizzahjul og smørekniv, som alle fås til gode priser i webshoppen. Det er nemt og sikkert at handle hos Grydeguru.dk, som er en e-mærket webshop med gebyrfri betaling, 30 dages fortrydelsesret og en god personlig service.