BRIX DESIGN

Har du svært ved at åbne dåserne med flåede tomater? Måske får du nemt ondt i hænderne af at skrælle gulerødder? Eller er du bare træt af dårligt køkkenudstyr?

Alle tre eksempler er udfordringer, flere personer ofte oplever i køkkenet. Især hvis du har købt nogle billige redskaber uden god komfort. Det er et problem, som Brix Design gerne vil løse. Derfor designer de komfortabelt udstyr, der gør det nemt og behageligt for dig at lave mad. Hvad enten det er en praktisk hvidløgspresser eller en smart dåseåbner.

Gå på opdagelse i udvalget, og læs mere om mærket herunder.

Sorter faldende

Tabel Liste

24 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

24 vare(r)

Brix Design OXO gør din dag lettere

Kan du lide at bruge effektive køkkenredskaber, der også ligger godt i hånden? Så bør du kigge nærmere på Brix Design OXO. Serien byder på et bredt udvalg af ergonomisk korrekte køkkenredskaber i god kvalitet.

Prøv for eksempel at åbne dit syltetøjsglas med en OXO lågåbner. Med sit ergonomiske drejehåndtag kan du let dreje låget. Lågåbneren har desuden et blødt non-slip håndtag og en låsefunktion, som gør det behageligt for dig at bruge den.

Når du skal skrælle kartoflerne, kan du bruge den effektive OXO kartoffelskræller. Et skarpt vippeblad i rustfrit stål gør, at du kan skrælle begge veje. Hvad enten du er højre- eller venstrehåndet. Eller hvad med deres skræller til at lave tynde strimler af eksempelvis gulerødder?

Uanset hvad du vælger, så er redskaberne behagelige at arbejde med. Og så er de holdbare samt praktiske. Målet med OXO-serien er nemlig at gøre din hverdag mere komfortabel og effektiv. For dig betyder det bedre design, bedre funktionalitet og bedre oplevelse i dagligdagens køkkenarbejde.


Sådan opstod Brix Design

Inspirationen til de behagelige Brix Design køkkenredskaber begyndte i 1992. Dengang oplevede den danske ingeniør Helge Brix-Hansen, at hans ældre mor havde svært ved at åbne de mange sylte- og konserveringsglas. Ikke engang de eksisterende lågåbnere kunne hjælpe.

Sammen med sine to sønner startede Helge Brix-Hansen derfor firmaet Brix Design A/S. Her blev blandt andet den anerkendte JarKey, en lågåbner, skabt. Siden er der blevet udviklet mere end 100 forskellige køkkenredskaber med fokus på at hjælpe dig i køkkenet.

Passionen for en nemmere hverdag havde den amerikanske designvirksomhed OXO også. Derfor indledte de to virksomheder et samarbejde i 1990’erne. Det førte til for eksempel OXO Good Grips-serien, der siden har vundet flere internationale designpriser. I dag er det et partnerskab, der stadig skaber smarte løsninger til dig.


Udforsk resten af vores køkkengrej

Har du prøvet at stå i køkkenet med et redskab i hånden og tænkt, at den kunne være bedre designet? Så vil du blive glad for vores udvalg fra Brix Design. Med udstyret på plads kan du nemlig få det bedste resultat.

Finder du ikke noget for dig? Så tilbyder vi selvfølgelig også andre anerkendte mærker. Både danske og udenlandske. På den måde har du gode muligheder for at finde varer, der passer til netop dine behov. Bliv inspireret på vores webshop, og nyd de mange fordele ved at handle hos GrydeGuru.dk.