BODUM

Sorter faldende

Tabel Liste

24 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

24 vare(r)

Stort sortiment af flotte produkter fra Bodum til stærke priser

I sortimentet hos Grydeguru.dk finder du et stort udvalg af flotte produkter fra Bodum til gode priser. De flotte Bodum Chambord kaffebrygger til 3, 4, 8 eller 12 kopper er fremstillet af de bedste materialer og er nemme at bruge til hverdag. Du finder også Bodum Columbia kaffebrygger i blank krom, som kan rumme en liter kaffe, eller hvad der svarer til 8 kopper, og den er dekorativ at have stående på bordet til selskaber eller i mødelokalet.

Bodum Eileen er en stilfuld kaffebrygger, som pynter på bordet til hverdagsbrug, og den smarte stålramme beskytter glasset. Vil du gerne have lækker skummet mælk i din kaffe, kan du naturligvis også få en Bodum mælkeskummer af god kvalitet.

Er du te-elsker, finder du eksempelvis en flot Bodum Columbia tekande i krom med en smart hank til en favorabel pris. Du kan drikke din kaffe eller te af flotte, farverige Pavina-krus eller Pavina-glas, som er fremstillet af hvid porcelæn eller glas med blød silikone omkring koppen eller glasset, som sørger for, at kaffen eller teen holder sig varm i længere tid end normalt. Krus og glas fås i sæt med 2 stk., og de fås i forskellige størrelser.

Er du på farten hele dagen, kan du f.eks. medbringe et lækkert rejsekrus i plastik, som fås i forskellige farver. Derudover finder du de velkendte Bodum Canteen krus og glas, opbevaringsglas, bistroknivblok, salt & peberkværn. Du finder løbende lækre Bodum-produkter til stærkt nedsatte priser i webshoppen, og har du brug for vejledning i forbindelse med produkter, får du altid en personlig service. Det er nemt at bestille varerne online, og du har 30 dages returret.