BODUM

Her hos Grydeguru finder du et stort udvalg af lækre produkter fra Bodum. Bodum er et mærke, der er kendetegnet ved at kombinere elegance og funktionalitet på fineste vis. Du finder lige fra tallerkener til kaffebryggere. Bodums produkter er nemme og simple at bruge, og de egner sig til både hverdag og fest.

Sorter faldende

Tabel Liste

25 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

25 vare(r)

Bodum - et hav af lækre produkter

Bodum er et mærke, som for alvor imødekommer dit behov. Med mange års erfaring inden for design til hjemmet, så har de forstået, hvad vi har brug for.

Bodum laver blandt andet kaffebryggere i forskellige størrelser. Det kan være, at du har behov for en lille kaffebrygger med plads til 3 kopper, når du bare skal lave til dig selv eller et lille selskab. Du kan også finde store kaffebryggere fra Bodum, hvis I er flere, der skal have jer en god kop kaffe. Bodums store kaffebryggere giver 12 kopper kaffe.

Alle Bodums produkter er lavet i passende materiale, så det er både slidstærkt og holdbart. Bodums termokrus er eksempelvis lavet med silikone, så det slutter helt tæt.

Hvis du er på jagt efter mere inspiration til servering af kaffe og te, så tag et kig på siden her. Du finder alt hvad hjertet begærer inden for te- og kaffekander.

 

“Make taste, not waste” med produkter fra Bodum

Bodum ligger forrest i feltet, når det gælder ansvarlighed og klimabevidsthed. Bodums produkter udmærker sig nemlig ved, at de ikke genererer unødigt affald ved brug . Når du bruger Bodums mælkeskummer eller stempelkande, skal du ikke bøvle med kapsler eller kaffefilter. Du skal kun koncentrere dig om den gode smag.

Så nyd din kaffe lavet på en stempelkande fra Bodum. Det giver både fantastisk smag og god samvittighed.

Hvis du vil servere din kaffe eller te i smukke og indbydende krus, så tag et kig på vores flotte krus og kopper fra Bitz. Du kan også lade dig inspirere af de stilfulde tallerkener og skåle fra Bitz.

 

Her hos Grydeguru sætter vi en ære i at hjælpe dig

Du kan nemt og enkelt bestille dine ønskede varer hjem direkte her fra vores webshop. Vi pakker dine varer så hurtigt som muligt, så du ikke skal vente lang tid på levering. Skulle du have spørgsmål til en vare eller til dit køb, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan skrive i vores chat her på siden, skrive en mail til kundeservice, eller du kan fange os på telefonen.

Lad dit eventyr starte her, og bliv forført af Bodums lækre produkter.