BODUM

Stort sortiment af flotte produkter fra Bodum til stærke priser

I sortimentet hos Grydeguru.dk finder du et stort udvalg af flotte produkter fra Bodum til gode priser. De flotte Bodum Chambord kaffebrygger til 3, 4, 8 eller 12 kopper er fremstillet af de bedste materialer og er nemme at bruge til hverdag. Du finder også Bodum Columbia kaffebrygger i blank krom, som kan rumme en liter kaffe, eller hvad der svarer til 8 kopper, og den er dekorativ at have stående på bordet til selskaber eller i mødelokalet.

Bodum Eileen er en stilfuld kaffebrygger, som pynter på bordet til hverdagsbrug, og den smarte stålramme beskytter glasset. Vil du gerne have lækker skummet mælk i din kaffe, kan du naturligvis også få en Bodum mælkeskummer af god kvalitet.

Er du te-elsker, finder du eksempelvis en flot Bodum Columbia tekande i krom med en smart hank til en favorabel pris. Du kan drikke din kaffe eller te af flotte, farverige Pavina-krus eller Pavina-glas, som er fremstillet af hvid porcelæn eller glas med blød silikone omkring koppen eller glasset, som sørger for, at kaffen eller teen holder sig varm i længere tid end normalt. Krus og glas fås i sæt med 2 stk., og de fås i forskellige størrelser.

Er du på farten hele dagen, kan du f.eks. medbringe et lækkert rejsekrus i plastik, som fås i forskellige farver. Derudover finder du de velkendte Bodum Canteen krus og glas, opbevaringsglas, bistroknivblok, salt & peberkværn. Du finder løbende lækre Bodum-produkter til stærkt nedsatte priser i webshoppen, og har du brug for vejledning i forbindelse med produkter, får du altid en personlig service. Det er nemt at bestille varerne online, og du har 30 dages returret.

Sorter faldende

Tabel Liste

33 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

33 vare(r)