BJØRN WIINBLAD

Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

Stort udvalg af boliginteriør og stel fra Bjørn Wiinblad

Her hos Grydeguru.dk fører vi et bredt udbud af keramik med Bjørn Wiinblads motiver. Vi har de krus med det klassiske Rosalinde motiv. Disse skønne porcelænskrus med hank føres i seks flotte farver. Det smukke og meget detaljeret kvindeansigt er håndapplikeret, og du kan med fordel mixe farverne af dine kopper.

Et andet spændende og klassisk produkt er lysestagen Felicia. Og denne kan du få i flere forskellige farver, så du kan finde den, der passer lige præcis i dit hjem. Men du kan her på Grydeguru.dk også vælge blandt smukke lysestager, flotte bakker, termokrus, urtepotteskjuler og skåle.

Meget populære er de smukke Felicia termokrus med livsglade farver, som der festlige ud på dit bord, når de blandes i de forskellige farver. Også de runde bakker med forskellige motiver er traditionelt meget populære. Helt enkelt kan det siges, at Bjørn Wiinblads bakker klæder ethvert hjem. De kan bruges til både at servere med, eller du kan have dem stående på køkkenhylden. Bakkerne er fremstillet i formbøjet finér, som er velegnet til maskinopvask. Men mulighederne her på siden er virkelig mange.

Du kan helt sikkert finde noget, der passer til dine ønsker. Bjørn Wiinblads eventyrlig verden er tilbage. Du må bare have dem i dit hjem. De kan stå alene eller kombineres.