BITZ

De fleste kender helt sikkert til Christian Bitz - både som ernæringsekspert, men også for hans funktionelle og stilrene produkter. Her finder du både smukt stel og smart service, som vil pryde ethvert bord. Designet trækker tråde til det skandinaviske og minimalistiske design fyldt med naturlige farver og et farvestænk hist og her. Derfor er det et oplagt valg til dit hjem eller til en, som du holder af. Udforsk udvalget her i dag.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 182

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 182

Bitz - til en sjov og sund dagligdag

Selvom bordet bare skal dækkes til hverdag, må det gerne tage sig ordentligt ud. Bitz laver smukt service i lækre materialer, som passer perfekt ind i det skandinaviske hjem. Måske du allerede har set dig varm på de rustikke Bitz krus i sort eller grå med indvendig glasur i alverdens naturfarver? Hvis ikke er der rig mulighed for at nå det endnu. Hos Grydeguru.dk har vi nemlig et stort udvalg fra det kendte brand til dit hjem.

Lad blikket vandre igennem de mange designs her på siden, som uden tvivl vil sætte ekstra kulør på din morgenmadsskål. Her finder du både Christian Bitz service, Bitz stel og meget mere, som helt bestemt vil pryde dit hjem. Med Bitz får du en sund og sjov dagligdag, hvor de små farvestænk og solide farver baner vejen.

 

Hvad kan du vælge imellem fra Bitz?

Når det kommer til Christian Bitz service, har han udviklet mange forskellige serier, som har hvert sit formål. Det betyder også, at du har et væld af muligheder, når det kommer til at finde stel til dit hjem. Hvad end det er til dagligdagen eller til mere festlige lejligheder, er Bitz det oplagt valg til dig, der søger funktionalitet og stilrent design. Hos Grydeguru.dk kan du eksempelvis finde følgende typer af produkter:

 

 • Bitz tallerkener
 • Bitz fade
 • Bitz krus
 • Bitz skåle
 • Bitz bestik i messing
 • Bitz vandflasker
 • Bitz vaser
 • Bitz serveringsbræt

Mange af de ovenstående Bitz produkter kommer i forskellige materialer, størrelser og farver. For eksempel kan du få tallerkener i glas og stentøj alt afhængigt af, hvad du skal bruge dem til. De smukke glas tallerkener er ideelle som serveringsfade, mens de populære tallerkener i stentøj egner sig godt som middagstallerkener. Disse findes også i forskellige størrelser: Ø27, Ø21 og Ø18. Størrelsen varierer også på skåle.

Det betyder, at du kan finde lige netop det stel, som matcher dine behov og ønsker. Samtidig kan du også mixe og matche de forskellige muligheder, så du kan skabe et unik look til dit hjem.

 

Materialer og farver i nordisk stil fra Bitz

Bitz service er af den type, som du gerne vil have stående fremme til pynt. Så pænt og præsentabelt er det. Det er derfor helt ideelt til mange forskellige hjem, hvor der er brug for funktionalitet og smukt design. Bitz benytter sig hele vejen igennem af fine materialer såsom:

 • Glas
 • Keramik
 • Træ
 • Messing
 • Stål

Alt sammen kommer i flotte nuancer, som leder tankerne hen på Skandinaviens rå natur og afdæmpede farvespektrum. Blå, grøn, gul, grå og brun er bare nogle af dem, du vil kunne finde i produkterne. Det naturtro materiale- og farvevalg går fint i tråd med den nordiske stil, som er kendetegnet ved sin enkelthed, funktionalisme og høje kvalitet.

 

Bag om Bitz og hans produkter

Bitz er designet af den danske specialist i sundhed og ernæring, Christian Bitz. I mange år har han rådgivet danskerne om sundhedsvaner og ytret sig både på tv, i bøger og i ministerier med mere. Christian Bitz ved en hel del om sundhed, og den viden har han blandt andet brugt til at skabe en produktserie i eget navn.

Målet med Bitz er, at det skal være realistisk at leve sundt. Nogle gange kræver store forandringer bare ganske små tiltag, som for eksempel nyt køkkenudstyr og nyt service. Med et nyt Bitz fad eller nye smukke tallerkener i appetitvækkende farver.

 

Bestil produkter fra Bitz til dig selv eller som gave

Er du løbet tør for gode gaveidéer til manden eller kvinden, der har alt? Giv dem et Bitz krus, et råt serveringsbræt eller et carbaretsæt med tre skåle, som kan bruges til alt fra morgenmadens havregryn, fredagsslikket eller til dressingerne til salaten. Du kan også klikke ind på vores store outlet, hvor du finder et hav af gode gaveforslag til alle tænkelige lejligheder. Her finder du et stort udvalg af kendte mærker til meget skarpe priser.

Udvælg dine favoritter på Grydeguru.dk, og bestil her på siden allerede i dag, så kan du glæde dig til at modtage dine nye produkter fra Bitz.