Arne Jacobsen Vægure

At vide, hvad klokken er, er for mange mennesker en vigtig ting at kunne. Hvornår skal vi op? Hvad tid kommer gæsterne? Hvornår skal vi spise? Uanset hvilket tidspunkt på dagen, du ser frem til, er det godt at have et ur at henvise til. Det er her, Arne Jacobsen kommer ind i billedet. Hos GrydeGuru forhandler vi flere forskellige historiske ure af Arne Jacobsen i forskellige størrelser og modeller. Ure, som Arne Jacobsen, er kendte for er for eksempel:

  • Roman
  • City Hall
  • Bankers
  • Station

Urene findes i forskellige størrelser: Ø12, Ø16, Ø21, Ø29 og Ø48, hvor vi forhandler flere af disse.

Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

International stjernearkitekt bag designet

Arne Jacobsen er et af Danmarks helt store navne, som har beriget verden med populære stoleklassikere som Syveren, Ægget og Svanen. Han er også arkitekten bag bygninger som Aarhus Rådhus, Rødovre Rådhus og Nationalbanken, hvor han også selv tegnede bygningernes ure.

Få en bid af historien med hjem i stuen med et stilrent og tidsløst ur fra Arne Jacobsen.


Roman

Roman uret er at finde på Aarhus Rådhus. Bygningen er tegnet af Arne Jacobsen og Erik Møller, og den blev opført i 1942. Arne Jacobsen var inspireret af modernismen, og hans bygningsværker er derfor ofte enkle og funktionelle i deres udtryk. Alligevel fik Aarhus Rådhus et 60 meter højt tårn, hvor uret stadig hænger og slår for borgerne.


City Hall

Rødovre Rådhus er fra 1956, og inspirationen hentede Arne Jacobsen fra det store udland. Både bygningen og det smukke ur, som pryder bygningen er noget af det mest gennemarbejdede, Arne Jacobsen har tegnet. Simpelt og meget funktionelt, og nu kan du drage hans moderne, stilsikre design ind i din egen stue med et City Hall vægur af Arne Jacobsen.


Bankers

Arne Jacobsens Bankers ur blev indviet i Nationalbanken, da bygningen stod færdig i 1978. Uret hænger blandt andet i bankens forhal. Denne model kommer også som både termometer, barometer og hygrometer.


Populære designklassikere

Har du også en forkærlighed for de store danske designklassikere? Det har vi, og hos GrydeGuru forhandler vi en lang række produkter fra anerkendte brands, som rummer masser af historie og nostalgi. Føj ekstra personlighed til dit hjem med Kay Bojesens sjove træfigurer, pynt op til jul med Georg Jensen og nyd blomsterbuketten i en vase fra Kähler.