Alfi - termokander i lækre designs

Udvalget af Alfi termokander hos Grydeguru.dk spænder vidt og fås i forskellige prisklasser. Vælger du en Alfi Eco termokande i plastic eller den klassiske kegleformede termokande, så fås de to modeller i mange flotte farver til en billig pris, og de egner sig fint til hverdagsbrug.

Alfi Gusto er en termokande i et kompakt design med enkle, rene linjer, som er fremstillet i aluminium og lakeret. Den har et unikt og praktisk hældesystem og kan betjenes med én hånd, og prismæssigt ligger den i mellemklassen. Du kan også vælge den dyrere, klassiske model Alfi Juwel, som med sit elegante design pynter på alle kaffeborde eller på mødebordet på kontoret.

Den dyreste model er Alfi Achat, som har et dynamisk, kegleformet design med en bred og stabil bund, og den har vundet mange priser for sit smukke design. Achat termokander er fremstillet i aluminium og lakeret i f.eks. hvid, sort og grå, men du kan også få en Achat termokande, som er fremstillet af forkromet messing, og lige nu er der mange gode tilbud at finde i webshoppen hos Grydeguru.dk.

Har du spørgsmål vedrørende Alfi termokander eller andre produkter i webshoppen, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Du kan nemt og sikkert bestille varer online uden gebyrer, og du har 30 dages fortrydelsesret.

Sorter faldende

Tabel Liste

33 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

33 vare(r)

Alfi - termokander siden 1914

Siden 1914 har Alfi fremstillet termokander og termoflasker i Tyskland, og Alfi termokander fås i mange flotte designs og et utal af farver. Den klassiske Juweltermokande er kendt over hele verden for at være stilren og elegant, og det første originale design blev fremstillet for snart 100 år siden.

I 1985 designede Ole Palsby den kugleformede termokande, som nu er en klassiker og udstillet på MOMA i New York. Fælles for Alfis termokander er deres tidløse, lækre design og høje funktionalitet. Alfi termokander fås i forskellige prisklasser til både hverdag og finere selskaber.