Aida - Bestikæsker i 16 eller 40 dele

Hos Grydeguru.dk finder du et flot udvalg af Aida Atelier bestik i blankt eller børstet stål til billige priser og med to års garanti. Hvad enten du har brug for et tidløst, og funktionelt bestik til hverdagsbrug, eller du skal holde en fest og bruge bestik til mange gæster, så pynter Aidas bestik på bordet.

Når du køber en af de to bestik-serier, kan du vælge, om det skal være med 16 dele eller 40 dele. Er du på udkig efter hverdagsbestik, eller er du lige flyttet hjemmefra, så er det oplagt at vælge en æske med 16 dele, så du har knive, gafler, skeer og teskeer til 4 personer. Skal du holde fest eller en større familiesammenkomst, kan du købe æsker med 40 dele i, så du har til 10 personer.

Aida Atelier egner sig også godt til caféer, restauranter og institutioner, hvor det er flot at dække op med og nemt at putte i opvaskemaskinen. Med Aida Atelier får du klassisk, funktionelt og prisvenligt bestik, som kan anvendes i det daglige eller i festlige anledninger, og du kan altid supplere op med mere bestik fra samme serie. Hos Grydeguru.dk er der gode tilbud på Aida Atelier bestik, som nemt kan bestilles i webshoppen og leveres inden for 1-4 hverdage.

Sorter faldende

Tabel Liste

20 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

20 vare(r)

Aida - Dansk leverandør af service

Siden 1953 er der blevet dækket op med Aida tallerkener på de danske spiseborde, og med tiden er der også blevet designet glas, krus og bestik. Det elegante, tidløse og funktionelle design egner sig rigtig godt til både hverdag og fest, og så fås det til billige priser. Ancher Iversen, som grundlagde virksomheden, der først hed Iversen A/S og nu Aida, arbejdede ud fra et koncept om, at forbrugerne skal have mest muligt for pengene. Aida er en innovativ virksomhed, som løbende produktudvikler, hvilket gør den til en af Danmarks førende leverandører, når det gælder tallerkener, glas, bestik, som sælges både i Danmark og i udlandet.