Foodsealers

Plastbøtter kaldet Foodsealers er også kaldet Vakumpakker, fjerner luft som er den mest udbredte årsag til, at fødevarer mister næringsværdi, konsistens, smag og kvalitet. Vakuumpakning fjerner luften, hvorved smagen forsegles og fødevarerne holder sig friske i længere tid. Med en vakuumpakker kan du marinere på få minutter og du sparer både tid og penge ved at bruge en vakuumpakker.
Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

 

Få længere holdbarhed på din mad

Kender du det, at du åbner en pakke champingon og ikke får brugt dem alle med det samme, og dagen efter er de kedelige og brune? Dette sker ikke med en vakumpakker.
Når du vakuumpakker din mad holder den sig frisk i op til 5 X længere, hvilke er med til at du kan spare op til 6000 kr. om året

Udover de mange økonomiske og gastronomiske fordele, der er ved vakuumering, kan du også spare tid, f.eks. når du skal have gæster til middag. Du kan lave både dessert, marinade og guacamole dagen før, opbevare det i vakuumeringsbeholdere eller poser, så det er klar til brug, og du kan bruge tiden med dine gæster i stedet for i køkkenet.

Dine børn har mulighed for at få frisk frugt med i institutionerne. Det udskårede frugt i frugtposen holder sig friskt og bliver ikke brunt inden det skal spises, og med de genanvendelige lynlåsposer, er der ingen undskyldning for ikke at give dine børn det bedste.

Det store julebag kan også holde længere, for når småkagerne er vakuumeret i bøtter, bliver de ikke kedelige. Og storindkøb af kød giver yderligere mulighed for at spare mange penge og altid have frisk mad i huset, plus det er pladsbesparende.