Sistema

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 190

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 190

Sistema opbevaring

Sistema produkterer alle produceret i New Zealand og er kendt i den engelsktalende del af verden, som et produkt af høj kvalitet og brugervenlighed. Sistema produkterne giver dig mulighed for at indrette dit køleskab, din fryser og dine skabe så du sparer mest mulig plads.

Sistema er et 30 år gammelt firma med fokus på kvalitetsprodukter uden nogen former for gift- eller hormonforstyrrende stoffer.
Alle produkter 100% BPA- og blyfri, så du kan trygt anvende dem - også til dine børn.

Alle produkter fra Sistema (bortset fra 800 ml. gripper og 600 ml. Wave drikkedunk) tåler opvaskemaskine, fryser og mikroovn uden låg (kun mikroovnsserien tåler at være i mikroovnen med låg grundet det indbyggede ventilationshul)

 

Sistema serien består af flere serier:


Sistema Klip It - opbevaringsbøtter med den karakteristiske clips og gummiringen i låget som sikrer at de ikke går op og samtidig holder tæt.

Sistema Lunch - Serien med madkasser og drikkedunke hvor du uden tvivl kan finde en madkasse og drikkedunk som passer dig eller dit barns behov. Udvalget er rigtig stort.

Sistema Microwave - serien med stort udvalg i produkter, der gør hverdagen lidt lettere. Opvarm nemt rester i din mikroovn eller lav en omelet på bare 1 minut.

 

Alle produkter er produceret af 100% blyfrie FDA godkendte materialer, og de tåler naturligvis fryser, mikrobølgeovn og vaskemaskine.