Termokrus

Et termokrus er den perfekte makker, når du skal på tur, udflugt eller en længere rejse igennem landet. Termokruset er lavet ud fra samme teknik som en termokande – det vil sige, termokruset kan holde indholdet varmt i helt op til seks timer ad gangen, og dermed er det perfekte at have termokruset med i tasken, hvis du gerne vil have en kop varm kaffe i nærheden. Her på siden kan du vælge termokrus to go fra populære mærker som Bodum, Eva Solo og flere andre. Det smarte ved en termokop er desuden også, at du nemt kan drikke direkte fra kruset, uden at skulle skrue et låg af og hælde indholdet op i en kop. Vores termokrus fås i aluminium med et twist af farve enten på låget eller i form af silikone for et godt greb. De fleste kan gå i opvaskemaskinen, så du nemt kan have dit krus klar til en ny dag i morgen.
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 119

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 119

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hav en kop varm kaffe ved hånden

Hvis du er en af dem, der først rigtigt bliver et menneske om morgenen, når du har fået din kaffe, så vil du få masser af glæde af et to go-krus her fra siden. Så kan du nemlig lige få en slurk eller to på vej til arbejde, og det er ekstra lækkert i vinterhalvåret, hvor du samtidig kan varme dig på kaffen eller teen. Det kan også være, du bare ikke gider rende frem og tilbage imellem skrivebordet og kaffemaskinen på kontoret hele tiden? Med et termokrus bliver det ikke meget bedre eller nemmere at have varm kaffe lige ved hånden.


Gør som amerikanerne med et to-go-krus

Det er efterhånden blevet tradition, at hovedrollen i amerikanske tøsefilm skal gå rundt i byen med en kop kaffe-to-go. Og vi har også for alvor taget to go og drive in principperne til os i Danmark – og med god grund. Kaffe-, sodavand- og mad-to-go passer nemlig helt perfekt ind i vores travle hverdag, hvor det ofte kan være nødvendigt at spise sin mad eller drikke sin kop kaffe på farten - om man kan lide det eller ej. Selvom vi ofte forbinder mad- og drikkevarer-to-go med noget man køber, kan man altså sagtens gøre det mere bæredygtigt og tage princippet med hjem. Det kræver blot, at du selv brygger din egen kaffe eller laver din egen te og medbringer på farten. Med et termokrus to go kan du nemlig sagtens brygge din kaffe fra morgenstunden og vente med at drikke den over middag.


Mange varianter af termokrus

Hos GrydeGuru kan du finde flere forskellige varianter af det gode termokrus. Fælles for alle termokrusene er selvfølgelig, at de kan holde din varme drikke varme i mange timer. Dog er der stor forskel på lukkemekanismen og drikketuden. Du kan vælge en termokop med en traditionel drikketud, der er perfekt hvis du blot skal have din kaffe med i bilen. Du kan også vælge en kop med kliklåg, der har en 360 graders åbning, så du kan drikke af den hele vejen rundt. Termokopperne med kliklåg er helt tætsluttende, så du også kan lægge kaffen i tasken uden at bekymre dig om at få kaffe ud over alting.


Køb dit termokrus lige her

Hos GrydeGuru.dk har vi også termokander og et stort udvalg af andre køkkenartikler – dyk ned i vores udvalg af termokander lige her og find din favorit. Når du køber dit krus her på siden, kan du se frem til levering i løbet af kun 1-2 hverdage. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.