Termokander

En termokande er praktisk at have i huset, uanset om du selv er til kaffe, te eller varm kakao. En god termokande kan holde indholdet varmt i rigtig mange timer, og det er en fordel, når du fx har gæster på besøg. Så bliver kaffen ikke kold, og du behøver ikke løbe frem og tilbage for at varme den op i tide og utide. Termokander er udstyret med en helt særlig varmeisolering, og den er derfor også praktisk at tage med, når du skal på tur. Selv hvis det er koldt udenfor, vil termokanden fortsat holde kaffen brændende varm. Det kan også være, du pendler frem og tilbage for at komme på job hver dag, og i den forbindelse gerne vil nyde en varm kop kaffe i bilen eller i toget. Med den rette termokande er mulighederne mange, så giv dig god tid til at udvælge den perfekte kande her på siden.

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 196

Sorter faldende

Tabel Liste

1-48 of 196

VI HAR TERMOKANDER FRA FLERE KENDTE BRANDS

Hos GrydeGuru.dk er vi glade for at kunne præsentere et stort udvalg af termokander fra gode kvalitetsmærker. Skal du bruge en kande, som du kan bruge derhjemme, så kan vi anbefale en Eva Solo-termokande. Eva Solo designer termokander i både høje og lave modeller. Fælles for dem alle er det klassiske og tidløse design, der uden tvivl vil tilføje noget æstetisk på spisebordet. Vælg termokanden fra Eva Solo i hvid, sort, grå, blå eller i rustfrit stål. Skal du bruge en termokop, som du kan have med på farten, så finder du også det fra fantastiske Eva Solo. Disse kopper er også perfekte til kolde drikke, hvis du fx gerne vil have noget isvand ved hånden.


Måske kender du allerede den populære Bodum-kaffebrygger? Denne kande gør det muligt for dig at lave din egen stempelkaffe, og det smarte er, at du kan lave det i kanden og hælde det direkte over i koppen. Denne stempelkande fra Bodum fås i flere forskellige størrelser alt efter, hvor mange kopper du gerne vil kunne lave til på én gang. Bodum er desuden blevet meget kendte for deres rejse-termokopper. Disse kopper i rustfrit stål med et forskelligfarvet silikonegreb er utroligt nemme at have med på farten, ikke mindst fordi du ved det tætsluttende låg hurtigt kan lukke op og tage en slurk.


En af de allermest solgte termokander er en Stelton-termokande. Det simple design og den høje kvalitet har gjort Stelton til et foretrukket brand for mange, når det kommer til kaffekander og termokander. Denne termokande fås i to forskellige størrelser og flere farver, og så kan den blive din for en ganske fair pris. Vælger du en Stelton-termokande, så kan du være sikker på at have glæde af den i rigtig mange år.

De fleste af vores termokander her på siden kan rumme 1 liter eller 1,5 liter, men skal du primært bruge en kande kun til dig selv, så kan du fra visse mærker også finde 0,5 liter. Overvej derfor, hvad dine behov er, inden du bestiller en kande hjem. Så kan du være sikker på at få mest muligt ud af din nye kande.


De fleste af vores termokander her på siden kan rumme 1 liter eller 1,5 liter, men skal du primært bruge en kande kun til dig selv, så kan du fra visse mærker også finde 0,5 liter. Overvej derfor, hvad dine behov er, inden du bestiller en kande hjem. Så kan du være sikker på at få mest muligt ud af din nye kande.


TERMOKANDER FRA DE POPULÆRE BRANDS

Der er ingen tvivl om, at nogle af vores mest populære og mest solgte termokander er fra Stelton, Georg Jensen og Eva Solo. Måske ejer du allerede noget stel fra et af de tre brands, og så er det naturligvis oplagt at købe en termokande, der matcher dette stel. Uanset om du vælger en termokande fra Stelton, Georg Jensen eller Eva Solo, så kan du være sikker på at få fat i en termokande, der vil leve op til dine forventninger, både hvad kvalitet og design angår. Georg Jensens termokander er eksklusive i designet, Eva Solos er enkle og moderne, og Stelton er klassiske termokander, der har bevaret sit originale design og udseende de sidste mange, mange år.

Hvilken termokande du vælger, er naturligvis helt op til dig, men holder du godt øje her på siden, så kan du være heldig at finde vores termokander til nedsatte priser.


FIND ALT TIL KØKKENET HOS GRYDEGURU.DK

Måske er du på jagt efter en ny termokande i denne omgang. Men det kan også være, du mangler andet til køkkenet, og i så fald kan vi også være behjælpelige her. En termokande er dog uundværlig, når du har gæster på besøg, der gerne vil nyde en kop kaffe, men den kan også være fantastisk til dig, der bare selv drikker meget kaffe, og gerne vil have en varm kop klar i løbet af dagen.


Hos GrydeGuru.dk tilbyder vi yderligere alt lige fra gryder og pander til køkkenudstyr, stel, glas og bestik. Vi sørger for at levere dine varer til dig i løbet af kun 1-2 hverdage, og efterfølgende har du hele 100 dage til at ombytte til en anden farve eller vare, hvis du skulle have bestilt det forkerte hjem.