Trykkoger

Madlavning med en trykkoger er en moderne, hurtig og sund måde at lave mad på. Deteksterne tryk og de høje temperaturer reducerer lange tilberednings tider med op til 70% og oven i købet sparer du 50% energi. Den forsigtige madlavning betyder at du bevarer de fleste vitaminer, mineraler og næringstoffer hvilket bevare smagen i din mad og gør den mere nærende. Trykkogere er ideelle til fremstilling af stort set alle typer af fødevarer. Hvad enten det er kød, fisk eller grøntsager. Kort sagt kan den ( næsten) alt og er uundværlig i køkkenet.
Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

WMF Perfect 

WMF perfect trykkoger er en klassisk trykkoger. Netop denne har været en integreret del af sortimantet hos WMF- serien i mange år. Det skyldes det klassiske detsign og at funktionaliteten er topmoderne. Trykkogeren er grundet det rustfrit stål nemt at pleje. Trykkogeren er egnet til alle typer kogeplader inkl. induktion. 

Trykkogeren kan lave alle typer mad og er uunværlig i et køkken. De kan lave supper, kød, fisk, grøntsager og endda baby mad. og samtidigbeholde al næring. 

WMF byder på 3 års garanti og alle er produceret uinternt i Tyskland.

Trykkogeren har 2 faste tilberedningsindstillinger ( 110 grader / 119 grader)

 

WMF perfect plus

Denne Trykkoger fra WMF er velegnet til alle komfurtyper inkl. induktion. Den kan indstilles til 100 grader eller 119 grader fast. Den kommer i rustfrit stål og har aftageligt håndtag hvilket gør rengøring nemt. 

Trykkogeren har en patenteret bundkonstruktion med jævn varmefordeling og en udvidet varmelagring til energieffektiv madlavning. 

Denne Trykkoger er en samling af gennemprøvet teknologi og med moderne design. I håndtaget er der kontroleementer. Trykkogerne har ringe som kalr indikerer madlavningen som takket være sine flammehæmmede hådntage nu også kan bruges på gas. 

Låget og gryden tåler opvaskemaskine og håndtaget kan nemt fjernes og vaskes i hånden.