Gryder

Kvalitets dygtige tyske gryder i flot design. Grydesættene fra WMF bryder allesammen på gryder til enhver lejlighed. Der er et bredt udvalg af gryder i forskellige designs så der er et design til enhver person og til ethvert køkken. Vi har hos grydeguru fem forskellige enestående serier. Alle serien kan gå på alle komfurer og tanken bag alle serie er at gøre hverdagen i køkkenet nemt. Og står du og leder efter gryder som ikke får varme håndtag lover WMF at Quality one grydesættet kun får håndtag som bliver maks 37 grader varme.
Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Provance grydesæt

Gryderne i WMF provance grydesættet er en serie med gennemskårne låg og en serie som er ideele til enerigbesparende madlavning. De er lavet af højkvalitet rustfrit stål, de er robuste og modstandsdygtigeoverfor ridser og stød. De er lette at vedligeholde i opvaskemaskine og har en neutral smag. Gryderne passer til alle komfurer inkl. induktion. 

Håndtagene er ergonomisk designet håndtag lavet af rustfrit stål i satin og med et moderne design som passer til ethvert køkken. 

 

Inspiration grydesæt

Grydesættet fra Inspiration serien består af en kasserolle 1,4 L og 3 gryder på hhv.1,9 L, + 3,3 L, + 5,7 L inkl. Låg hermed har du altså gryder til enhver lejlighed. Gryderne kan vaske i opvakemaskine og har en bred hældekant som betyder at din gryde nu er drypfri. Gryderne er syrefaste og smagsløse. de er nemme at rengøre og kan tåle ovn og virker på alle komfurer.  

 

Quality one grydesæt

Det elegante design er resultatet af en mand og hans ide om at formidle de harmoniske linjer og rene former i panden gennem deres funktionalitet. Manden bag denne serie er Peter Ramminger som stræber efter et produkt der forenkler madlavning og forbedre hverdagen i køkkenet. - Garantret kolde/lune håndtag. Serien kan bruges på alle kogeplader og kan rengøres nemt i opvaskemaskinen. Og med dette grydesæt har du gryder til en hver lejlighed hvad enten det er til sauce eller til kogning af kartofler. 

 

Saphir grydesæt 

Grydesættet er blankpoleret stål og kommer i 8 dele 4 gryder og 4 låge. 

Serien tåler maskine opvask og tåler ovn. Gryden tåler 250 grader uden og og 180 grader med låg

Serien kan bruges på alle komfurer inkl. induktion

Serien har en bred hældekant som giver dig en drypfri hældning. 

Håndtagene matcher resten af gryden og er nemlig også i flot blankpoleret rustfrit stål. 

 

Profi Select grydesæt

Profi select grydesættet er et elegant grydesæt i høj kvalitet, der består af kasserolle med låg 1,4 liter, gryde med låg 6 liter og stegepande 28 cm. Profi Select fra WMF har en højkvalitets non-stick belægning, der er nem at rengøre, og som tillader stegning med kun en anelse fedtstof.

  • WMF TransTherm®-bund sikrer en ensartet og hurtig varmefordeling og er velegnet til alle komfurtyper, også induktion.
  • Stegepanden er meget holdbar og robust med WMF TransTherm®-bund.
  • Fremstillet af Cromargan rustfrit stål 18/10, stabil og hygiejnisk og velegnet til rengøring i opvaskemaskine.
  • Stabile, ergonomiske håndtag