Bradepander

En dampbradepande fra WMF er en fantastisk ekstra tilføjelse til køkkenet. Med denne i dit køkken kan du nemt dampe en lækker laks eller grøntsager. Dampbradepanden kommer med et aftageligt termometer som giver dig muligheden for perfekt madlavnings kontrol. Med en dampbradepande beholder grøntsager deres fulde aroma og det bliver nemmere at lave moderne og sund mad. Du på fylder selv vand i en mængde så vandet ikke oversiger kød, fisk grøntsager eller hvad du har lagt i din dampbradepande. Når du har gjort dette passer maden sig selv og du får hurtigt lækker mad som beholder sine aromaer.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Praktisk info om Dampbradepande Vitalis Aroma fra WMF

En flot blankpoleret stål dampbradepande fra WMF i den lækreste kvalitet og som pynter køkkenet også når den ikke er i brug. Bradepanden har et aftageligt termometer og to trådhåndtag. Ved aftagelse af termometeret tåler bradepanden maskine opvask og ovn op til 180 grader. Dampbradepanden fungerer på alle komfurtyper inkl. induktion. Dampbradepanden er udviklet i Tyskland. Dampbradebanden har en patenteret bundkonstruktionsom har en jævn varmefordeling og udvidet varmefordeling, udvidet varmelagring til effektiv madlavning. 

 

Sådan fungerer en dampbradepande

Med en dampbradepande fra WMF bliver kokkens madlavning nemmere og ingridienser beholder deres fulde aroma. Damperen er et lukket system til kogepladen. 

Du skal blot fylde den rektangulære underdel med en lille mængde vand og ligge ingredienserne side om side på dampstativet. Derefter skaber glasdækslet en lufttæt forsegling, mens det aftagelige termometer pålideligt måler temperauren. Herfra passer maden næsten sig selv og du kan blot holde øje igennem glaslåget og på termometeret. Med vandet brænedr intet tørt ud og de fleste vitaminer forbliver i ingredienserne.