WMF Gryder - Mere end en gryde

WMF er tysk kvalitet, når det er bedst. Deres gryder er kendetegnet ved topkvalitet og udpræget funktionsdygtighed til madlavning i både det daglige og til gastronomiske mesterværker. Med WMF-gryder bliver madlavning en livsstil, der handler om meget mere end bare at lave mad. Køkkenkunster er blevet en vigtig faktor i vores kreative fritid og madlavning i hjemmet har udviklet sig til en social begivenhed for venner og familie.

De, der kan lide at lave mad jævnligt, har brug for flere gryder i forskellige størrelser. Hos GrydeGuru.dk finder du et bredt udvalg af store og små gryder fra WMF i høj kvalitet og appetitvækkende designs.

Sorter faldende

Tabel Liste

14 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

14 vare(r)

Gryder fra WMF

Når du skal vælge gryder fra WMF’s mange grydeserier, så er det altid en god ide at tage udgangspunkt i det, der har værdi for dig. Går du fx op i at tilberede fedtfattigt mad, vægter du et tidløst design højest, spiller bestemte materialer og belægninger ind, eller er prisen og din komfurtype det afgørende? Hos GrydeGuru.dk kan du med sikkerhed finde lige netop den gryde, der passer bedst til dig.

Den patentanmeldte Cool+ teknologi med kolde håndtag er udviklet af WMF, og er kun brugt på WMF’s produkter. Det betyder, at du er garanteret enestående kvalitetsgryder, der effektivt forhindrer varmeoverførsel fra selve gryden til grydehåndtagene. Bliv grydeklar med funktionelle kvalitetsgryder fra WMF.

 

Masser af gode tilbud på WMF-gryder

Hos GrydeGuru.dk finder du altid en masse gode tilbud på gryder fra WMF. Gryderne fra WMF er fremstillet i Tyskland på deres egen fabrik som blev grundlagt i 1853 og er en af Europas største og førende producenter inden for kogegrej, bestik, vintilbehør og designprodukter. De har også mange datterselskaber, heriblandt brandet Alfi. Køber du en WMF-gryde er du sikker på at du får en meget høj kvalitetsgryde, og ofte kan du være heldig at finde dem på tilbud her hos os.

Vi tilbyder gryderne i flere forskellige størrelser lige fra kasseroller på 1,4 liter til store gryder på 8 liter. Alle gryder fra WMF kan bruges på alle varmekilder inklusive induktion. Mangler du mere end én størrelse, så er det oplagt at købe et WMF-grydesæt. Her kan du få hele 4 eller 5 gryder med på én gang, og det behøver slet ikke koste en formue.

 

Vælg den rigtige gryde fra WMF til dit behov

Det er vigtigt at vælge den rigtige gryde til dit behov, der er nemlig forskel på, om du skal stege, koge, eller lave en sammenkogt ret. Her er en kort beskrivelse på hver serie fra WMF, som du finder her på siden.


WMF Quality One-serien, er fremstillet i 18/10 rustfrit stål, og er tysk kvalitet, når det er bedst. Grydeserien har et patenteret COOL+-greb som er en teknologi, der sikrer kolde greb. Håndtag og lågknop bliver aldrig varmere end 37 grader. WMF-gryderne kan gå i ovn op til 260 grader og låget op til 180 grader. Gryderne kan anvendes på alle varmekilder også induktion, og kan gå i opvaskemaskinen.


WMF Bueno-serien er fremstillet i støbt aluminium og er alle inkl. glaslåg. Støbt aluminium giver en suveræn varmefordeling og er fantastisk til at stege i og samtidig god til simreretter. Alle gryderne har en non-stick-belægning som gør, at maden ikke så let brænder fast, og at rengøringen bliver let som en leg. Gryderne kan gå i ovn op til 260 grader og låget op til 180 grader, og kan anvendes på alle varmekilder også induktion. Bueno er endnu en super kvalitetsserie fra WMF.


WMF Provance-serien er endnu en rustfri stålserie, der er udstyret med en kraftig sandwichbund, der sørger for en jævn varmefordeling. Disse gryder kan ligeledes gå i ovn op til 260 grader og låget op til 180 grader. De tåler alle varmekilder og kan samtidig tåle opvaskemaskine.


WMF Merano-serien minder lidt om Provance-serien. Det er rustfri stålgryder, der er udstyret med en høj kant, der er med til at sørge for, at kogende vand eller fedtstof ikke sprøjter. De kan naturligvis bruges på alle varmekilder og tåler varme i ovn op til 250 grader uden låg og 180 grader med låg.

 

Rengøring og vedligeholdelse af WMF-gryder

Vi anbefaler altid, at du vasker dine gryder og pander af i hånden, da levetiden forlænges betydeligt. Når du vasker det op i hånden, bliver produkterne mere rene, og du undgår at æggehvidestofferne fra maden stadig sidder i bunden og forringer slip-let belægningen.

Køb dine WMF-gryder og WMF-grydesæt her hos os i dag. Vi leverer på 1-2 hverdage, og du skal derfor aldrig vente længe på at komme i gang med nye, kulinariske eksperimenter.