WMF Gryder - Mere end en gryde

WMF er tysk kvalitet når det er bedst. Deres gryder er kendetegnet ved topkvalitet og udpræget funktionsdygtighed til madlavning i både det daglige og til gastronomiske mesterværker.

Med gryder fra WMF er madlavning en livsstil, der handler om meget mere end bare at lave mad. Køkkenkunster er blevet en vigtig faktor i vores kreative fritid og madlavning i hjemmet har udviklet sig til en social begivenhed for venner og familie.

De, der kan lide at lave mad jævnligt, har brug for flere gryder i forskellige størrelser. Hos Grydeguru.dk finder du et bredt udvalg af store og små gryder fra WMF i høj kvalitet og appetitvækkende designs.

Når du skal vælge gryder fra WMFs mange grydeserier, så er det altid en god idé at tage udgangspunkt i det, der har værdi for dig. Går du eksempelvis op i at tilberede fedtfattig mad, vægter du et tidløst design højest, spiller bestemte materialer og belægninger ind, eller er prisen og din komfurtype det afgørende? Hos Grydeguru.dk kan du med sikkerhed finde lige netop den gryde, der passer bedst til dig.

Den patentanmeldte Cool+ teknologi med kolde håndtag er udviklet af WMF, og er kun brugt på WMFs produkter. Det betyder, at du er garanteret enestående kvalitets gryder, der effektivt forhindrer varmeoverførsel fra selve gryden til grydehåndtagene.

Bliv grydeklar med funktionelle kvalitetsgryder fra WMF.  

Sorter faldende

Tabel Liste

21 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

21 vare(r)

Masser af gode tilbud på kvalitets gryder fra WMF

Hos grydeguru.dj finder du altid en masse gode tilbud på gryder fra WMF. Gryderne fra WMF er fremstillet i Tyskland på deres egen fabrik som blev grundlagt i 1853 og er en af Europas største og førende producenter inden for kogegrej, bestik, vintilbehør og designprodukter. De har også mange datterselvskaber bla. Alfi.
Køber du en WMF pande er du sikker på at du får en meget høj kvalitets pande.

Vælg den rigtige gryde fra WMF til dit behov

Det er vigtigt at vælge den rigtige gryde til dit behov, der er forskel på om du skal stege - koge -  eller lave en sammenkogt ret.
Her er en kort beskrivelse på hver serie.

WMF Quality one serien, er fremstillet i 18/10 rustfrit stål, og er tysk kvalitet når det er bedst.
Grydeserien har et patenteret COOL+ greb som er en teknoligi der sikre kolde greb. Håndtag og lågknop bliver aldrig varmere end 37 grader.
WMF gryderne kan gå i ovn op til 260 grader og låget op til 180 grader. Gryderne kan anvendes på alle varmekilder også induktion, og kan gå i opvaskemaskinen. 
Kan anvendes på alle varmekilder også induktion 

Bueno serien er fremstillet i støbt aluminium og er alle incl. glaslåg
Støbt aluminium giver en suveræn varmefordeling og er fantastisk til at stege i og til simreretter. Alle gryderne har en non-stick belægning som gør at maden ikke så let brænder fast, og rengøringen bliver let som en leg.
Gryderne kan gå i ovn op til 260 grader og låget op til 180 grader.
Kan anvendes på alle varmekilder også induktion.
Bueno er endnu et super kvalitets produkt fra WMF.

Rengøring og vedligeholdelse af WMF gryder

Vi anbefaler altid at man vasker sine gryder og pander af i hånden, da levetiden forlænges meget.
Når du vasker det op i hånden, bliver produkterne mere rene, og du undgår at æggehvidestofferne fra maden stadig sidder i bunden, og foringer slip-let belægningen.