WMF

Lav mad på en moderne, hurtig og sund måde med en trykkoger. Trykket og de høje temperaturer reducerer lange tilberednings tider med op til 70% og oven i købet sparer du 50% energi. Den stille madlavning betyder at du bevarer en masse vitaminer, mineraler og næringstoffer. Det betyder også at du bevarer mest mulig smag og næring i din mad. Trykkogere er ideelle til fremstilling af stort set alle typer af fødevarer. Hvad enten det er kød, fisk eller grøntsager.
Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

WMF Perfect 

WMF perfect trykkoger er en klassisk trykkoger.Denne model fra WMF har været en integreret del af sortimantet hos WMF serien i mange år.Det har den på grund af det klassiske design og at funktionaliteten er topmoderne. Trykkogeren er nem at pleje grundet dert rustfrit stål. Trykkogeren er egnet til alle typer kogeplader inkl. induktion. 

Trykkogeren kan lave alle typer mad og er uunværlig i køkkenet. De kan lave supper, kød, fisk, grøntsager og endda baby mad. og samtidig beholde al næring. 

WMF byder på 3 års garanti og alle er produceret uinternt i Tyskland.

Trykkogeren har 2 faste tilberedningsindstillinger ( 110 grader / 119 grader)

 

WMF perfect plus

Denne Trykkoger fra WMF kan bruges på alle alle komfurtyper inkl. induktion. Den kan indstilles til 100 grader eller 119 grader fast. Den har et desin i rustfrit stål og har aftageligt håndtag hvilket gør rengøring nemt. 

Trykkogeren har en patenteret bundkonstruktion med jævn varmefordeling og en udvidet varmelagring til energieffektiv madlavning. 

Denne Trykkoger er en samling af gennemprøvet teknologi og med moderne design. I håndtaget er der kontroleementer. Trykkogerne har ringe som kalr indikerer madlavningen som takket være sine flammehæmmede hådntage nu også kan bruges på gas. 

Låget og gryden tåler opvaskemaskine og håndtaget kan nemt fjernes og vaskes i hånden.