Talent Pro gryder

Med Talent pro gryder fra Tefal Jamie Oliver får du en excellent hverdag. Serien byder på en avanceret teknologi både på pander og i gryder. Kvaliteten er i top og designet er tidsløst. Det er lækkert køkkengrej både hvad angår holdbarhed og et lækkert resultat. Med denne serie får du en belægning som holder op til 3 gange længere end gennemsnittet og med en ekstra tyk og eksklusiv belægning. Med serien får du lækkert fuldsmagene måltider hver dag.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vi har altid et godt tilbud på din næste Telfal Talent gryde

Tefal Talent er fremstillet i aluminium som giver en fantastisk varme fordeling, serien har ydermere den unikke thermo-spot som er en varmeindikator, som viser når panden har en perfekt stegetemperatur. En semi-professionel køkkentøjsserie, i super flot design og med høj holbarhed og ydeevne. Serien er ideel til madlavning hver dag. Teflon belægningen gør serien meget nem at rengøre da maden ikke brænder fast.

Telfal Talent  med thermo-spot

Tefal talent serien har tefals unikke thermo-spot, som  er en unik varmeindikator for Tefal, der viser når panden har perfekt stegetemperatur.
Thermo-spot er indbygget direkte i Tefal belægningen, og fortæller dig hvornår panden har den optimale temperatur. Før opvarmningen er thermo.spot mønstret helt tydeligt, og når panden har opnået den perfekte temperatur, forsvinder mønstret og thermo-spot bliver helt rødt. Når du har opdaget hemmeligheden ved perfekt madlavning med thermo-spot, vil du ikke ønske en anden pande, forvarmningen af panden er nemlig nøglen til perfekt madlavning, det svarer til at du forvarmer ovnen, og når du anvender den helt rigtige temperatur bevar du smagen i madvarene.