Jamie Oliver Professionel stål-gryder

Jamie Oliver Professional stål gryder er personlig godkendt af Jamie Oliver. Gryderne er robuste og er velfremstillede pander som vil gøre en stor foreskel for din madlavning. Gryderne kan tåle ovn op til 260 grader og kan nemt ren gøres i opvaskemaskinen. Gryderne bruges til at lave dejlig afslappet madlavning som Jamie Oliver. Professionel og afslappet madlavning er tilgængelig med de yderst robuste og praktiske gryder fra Jamie Oliver Professional stål serien.
Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

2 vare(r)

Tefal Jamie Oliver professional stål gryder

Jamie Oliver professional stål Er fremstillet i rustfrit stål med teflon ultimium belægning, som har en høj slipevne, og tåler de fleste redskaber, dog ikke skarpe genstande og stål piskeris. Serien har den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Jamie Oliver professional stål serie er nem at rengøre da teflon belægningen gør at maden ikke brænder fast. Super flot design i rustfrit stål på ydersiden og teflon belægning på indersiden. Serien er inspireret af Kokken Jamie Oliver.

Tefal Jamie Oliver professional stål gryder med thermo-spot

Tefal <jamie Oliver professional stål serien, har tefals unikke thermo-spot, i panden som  er en unik varmeindikator for Tefal, der viser når panden har perfekt stegetemperatur. Thermo-spot er indbygget direkte i Tefal belægningen, og fortæller dig hvornår panden har den optimale temperatur. Før opvarmningen er thermo.spot mønstret helt tydeligt, og når panden har opnået den perfekte temperatur, forsvinder mønstret og thermo-spot bliver helt rødt. Når du har opdaget hemmeligheden ved perfekt madlavning med thermo-spot, vil du ikke ønske en anden pande, forvarmningen af panden er nemlig nøglen til perfekt madlavning, det svarer til at du forvarmer ovnen, og når du anvender den helt rigtige temperatur bevar du smagen i madvarene.