Jamie Oliver Professional Nonstick

Jamie Oliver Professional nonstick serien er bare endnu en af en rigtig koks bud på en perfekt pande, gryde serie. Serien tåler at komme i ovnen og har en indvendig og udvendig non stick belægning. Det gør det nemt at lave mad og ikke mindst at rengøre dine gryder og pander efter brug. Serien Professional nonstick tåler opvaskemaskine hvilket gør rengøringen endnu nemmere. Serien er bygget til at være perfekt til daglig brug. Serien er sort og har flotte håndtag som er robuste og i rustfrit stål. Serien har en overlegen varmeledningsevne takket være induktions basis. Gryderne og panderne kan gå på alle varmekilder inkl. induktion.
Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

4 vare(r)

 Altid gode tilbud på Jamie Oliver Professional aluminium

Vi har altid en masse gode tilbud på Jamil Oliver professional aluminiums serien, og har vi ikke lige den model du står og søger, så skriv til os og vi vil gøre alt for at skaffe den til dig. Tefal har lavet slip-let pander siden 1956 og var de første i verden med en slip let pande.

Jamie Oliver Professional aluminium

Jamie Oliver professional serie nonstick aluminium er fremstillet med en  aluminiums kerne omgivet af rustfritstål som sikre den bedste varmefordeling. Håndtaget er lavet i rustfrit stål med en sillikone indsats, som giver dig det perfekte greb. Serien har den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Serien er nem at rengøre da den har teflon belægning, der gør at maden ikke brænder fast, ydermere har panderne den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Serien er inspireret af super kokken Jamie Oliver.  Serien kan komme i ovn op til 260 grader.

Tefal Thermo-spot

Tefal serierne har den unikke thermo-spot, som  er en unik varmeindikator for Tefal, der viser når panden har perfekt stegetemperatur.
Thermo-spot er indbygget direkte i Tefal belægningen, og fortæller dig hvornår panden har den optimale temperatur. Før opvarmningen er thermo.spot mønstret helt tydeligt, og når panden har opnået den perfekte temperatur, forsvinder mønstret og thermo-spot bliver helt rødt. Når du har opdaget hemmeligheden ved perfekt madlavning med thermo-spot, vil du ikke ønske en anden pande, forvarmningen af panden er nemlig nøglen til perfekt madlavning, det svarer til at du forvarmer ovnen, og når du anvender den helt rigtige temperatur bevar du smagen i madvarene.