Jamie Oliver Hard Anodized

Med Tefal Jamie Oliver Everyday Hard Anodized får du køkkengrej i slidestærk materiale med en non stick belægning og køkkengrej perfekt til daglig hverdags madlavning. Serien er holdbar og slidestærk og du vil have gryder og pander i lang tid. Serien er fuldendt med pander, gryder, woks og sautépande, allesammen til nem madlavning. Serien har håndtag af flot rustfrit stål og med nittede håndtag for en mere sikker håndtering.
Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Jamie Oliver Hard Anodized - Slidestærk serie til hverdagsbrug

SerienHar Anodized fra Tefal/Jamie Oliver er personlig godkendt af Jamie Oliver som person og ikke mindst som kok. Jamie Olivers ord om serien er at denne serie er nem at bruge. Den er slidestærk og velegnet til hverdag da den er nem at bruge og nem at gøre ren i opvaskemaskinen. 

Gryderne er slidestærke og du har defor gryder i en lang periode, uden bekymringer. Gryderne har en lækker indvendig nonstick belægning som gør det nemt at håndterer maden. Yder mere har serien en unik varmeindikator som angiver hvornår dine pande eller gryde har sin optimale koge temperatur for at forsegle madens smag. Serien byder på håndtag i rustfrit stål med behageligt blødt greb. Og så er serien også vn sikker op til 210 grader.