TEFAL GRYDER DER FORENKLER HVERDAGEN

Hos Grydeguru.dk finder du et stort udvalg af de populære gryder og køkkenserier fra Tefal, der er udviklet i samarbejde med den succesrige, britiske TV-kok og kogebogsforfatter Jamie Oliver.

Jamie Oliver fortryller verden med sin madkunst og sammen med Tefal, der er kendt for god kvalitet, er både gryder og køkkenredskaber designet til at give dig den bedste madlavningsoplevelse med fremragende resultater - hver gang.  

Gryderne er baseret på at skabe professionel kvalitet til alle hjemmekøkkener og med praktiske funktioner som Tefals signatur Thermo Spot, bliver den daglige madlavning let at beherske og nem at tilberede.

De solide og velfungerende gryder fra Tefal og Jamie Oliver er velegnet til den ubesværede og smagfulde madlavning, og er et glimrende valg til hverdagsbrug og kokkekunster i hjemmet.

Med gryder fra Tefal og Jamie Oliver skal dine smagsløg glæde sig!

Sorter faldende

Tabel Liste

18 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

18 vare(r)

Altid mange gode tilbud på Tefal 

Vi har altid en masse gode tilbud på forskellige serier fra Tefal bla. Jamie Oliver`s forskellige serier og Talent.
I 1954 skabte den franske ingeniør Marc Grêgoire en proces til at binde teflon til aluminium og dermed skaber verdens første slip-let pande. I 1956 skabes virksomheden Tefal og i slutningen af året producere Tefal 100 pander om dagen. I 1961 viser en berømt kvinde sig med en Tafal pande, og blot 10 dage efter er efterspørgelsen steget enormt, 1 million om måneden. og siden er det bare gået derud af. Tefal har lavet flere serier i inspireret af  Jamie Oliver. 

Vælg den helt rigtige Tefal serie til dit behov

Vi syntes at det er vigtigt at du får det helt rigtige produkt til dit behov, derfor har vi en beskrivelse af de serier vi fører her.

Tefal Talent: Er fremstillet i aluminium som giver en fantastisk varme fordeling, serien har ydermere den unikke thermo-spot som er en varmeindikator, som viser når panden har en perfekt stegetemperatur. En semi-professionel køkkentøjsserie, i super flot design og med høj holbarhed og ydeevne. Serien er ideel til madlavning hver dag. Teflon belægningen gør serien meget nem at rengøre da maden ikke brænder fast.

Jamie Oliver professional stål: Er fremstillet i rustfrit stål med teflon ultimium belægning, som har en høj slipevne, og tåler de fleste redskaber, dog ikke skarpe genstande og stål piskeris. Serien har den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Jamie Oliver professional stål serie er nem at rengøre da teflon belægningen gør at maden ikke brænder fast. Super flot design i rustfrit stål på ydersiden og teflon belægning på indersiden. Serien er inspireret af Kokken Jamie Oliver.

Jamie Oliver professional serie nonstick aluminium: Er fremstillet med en  aluminiums kerne omgivet af rustfritstål som sikre den bedste varmefordeling. Håndtaget er lavet i rustfrit stål med en sillikone indsats, som giver dig det perfekte greb. Serien har den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Serien er nem at rengøre da den har teflon belægning, der gør at maden ikke brænder fast, ydermere har panderne den  den unikke varmeindikator der fortæller når panden er klart til at bruge og har den perfekte stegetemperatur. Serien er inspireret af super kokken Jamie Oliver.

Jamie Oliver professional serie Cast alu: Bag det lange navn, skjuler sig et rigtigt godt produkt med en super god slip-let belægning. Gryden er formstøbt hvilket giver den bedste varmefordeling da varmen ledes op langs siderne.
Uden tvivl en af Tefals bedste serier! 

 

Jamie Oliver på tilbud

Vi har altid en masse gode tilbud på de forskellige serier fra Jamie Oliver, Find din gryde på tilbud her på siden.
Jamie Oliver serierne er inspireret af Super kokken Jamie Oliver, og er nogle super gode produkter. 

Når du skal lave naturlige, sunde og balancerede måltider, så er en gryde fra Tefal og Jamie Oliver helt perfekt. Uanset, om du skal koge et æg i en smart lille kasserolle, lave en spaghetti bolognese i en mellemstor gryde med nonstick belægning eller dampe lækre grøntsager i en gryde med dampindsats, så kan du finde en gryde til formålet her.