SUPPEGRYDER TIL ENHVER KOGEKUNST

Suppegryder er det perfekte køkkenredskab til at tilberede alle de lækre supper, som vi elsker at spise hele året rundt – varme som kolde. Både den klassiske danske hønsekødsuppe og de mere eksotisk inspirerede supper med chilikylling eller krydret majs kræver en rummelig suppegryde, der kan holde til lidt af hvert.

Med en suppegryde får du et perfekt resultat hver gang. Suppegryder har et væld af gode egenskaber såsom hurtig opvarmning, praktiske håndtag, som ikke bliver varme, tåler alle typer redskaber og har indvendigt litermål. Dertil kan flere af vores suppegryder bruges på alle komfurtyper - også induktion.

Vi forhandler et bredt sortiment af solide og smukke suppegryder fra alle de kendte mærker. Du finder blandt andet de populære suppegryder fra Fiskars Royal serie, de prisvenlige suppegryder med glaslåg fra Conzept samt de fantastiske suppegryder fra grydeserien Mauviel Cook Style.

Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

11 vare(r)

STORT UDVALG I SUPPEGRYDER

Hos Grydeguru.dk har vi et stort udvalg af suppegryder i lækre fremstillingsmaterialer til gode tilbudspriser. Foruden at tilberede skønne og smagfulde supper, så kan en suppegryde også bruges til at koge kartofler i, hvilket er en stor fordel, der kan spare dig for tid, hvis du venter et større antal gæster. Ligeledes er en suppegryde velegnet til at stege stegeben i og lignende.

 

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE SUPPEGRYDE TIL DIT BEHOV 

I vores brede sortiment finder du suppegryder fra 10L til det almindelige forbrug og helt op til 30L til storkøkkenet. Hvad enten du skal lave suppe til to, til hele familien eller tilberede mad til et større antal personer, så kan du helt sikkert finde den rette suppegryde, der dækker alle dine behov her på siden.

Hvis du ikke kan finde den rigtige størrelse suppegryde på vores side, må du meget gerne kontakte os, så vil vi gøre alt for at skaffe den helt rigtige størrelse hjem til dig. Dette gælder også hvis du arbejder i et storkøkken eller industrikøkken, hvor du har behov for de helt store suppegryder. Vi tilbyder helt op til 30L suppegryder, men skal du bruge endnu større størrelser, så prøver vi også gerne at skaffe disse hjem.

 

SUPPEGRYDE I RUSTFRIT STÅL

De fleste af vores suppegryder på Grydeguru.dk er fremstillet i rustfrit stål, som er et meget stærkt, holdbart og hygiejnisk materiale. Suppegryder i rustfrit stål er ideelle som gryder til den daglige madlavning, hvor du uden risiko, såfremt den ikke har en teflonbelægning, kan opbevare madvarer i, uden at suppegryden eller maden tager skade. En suppegryde i rustfrit stå er nem at holde pæn, selv år efter år.

Rustfrit stål er i sig selv en dårlig varmeleder og bedre egnet til kogning end stegning. Derfor har gryder i rustfrit stål en sandwichbund af kobber eller aluminium eller en belægning med magnetisk kerne, som leder varmen godt. Dertil kan suppegryder i rustfrit stål tåle ovnvarme, maskinopvask, hvilket letter rengøringsarbejdet efter madlavningen.


Find den perfekte suppegryde og kom i gang med suppekogningen

Når det er vinter, og det er isnende koldt at komme frem og tilbage fra arbejde og få hentet børnene i børnehaven, så er der ikke noget bedre end en god og velsmagende suppe til aftensmad, som virkelig kan varme ens krop helt igennem. Der findes et utal af forskellige supper, og hvis du først får gang i den store suppegryde, er det en god, billig og nem måde at få lavet en ordentlig omgang mad, der nemt kan fryses ned og gemmes til andre kolde dage, hvor det er nødvendigt med noget varmt til at tø de frosne fingre op. Og det er selvfølgelig ikke kun om vinteren, at det er dejligt med en god portion suppe. Supperne fra det asiatiske køkken med deres friske grøntsager er perfekte til foråret og sommeren, og den spanske gazpacho suppe er perfekt til de varme sommerdage, hvor det kun er en kold suppe, der dur. Uanset om du bare skal lave suppe til dig selv, eller om du skal lave suppe til hele den udvidede familie, så kan du helt sikkert finde en suppegryde her hos GrydeGuru.dk, der passer til dine behov. Og så har vi altid et godt suppegrydetilbud, så du kan få den rette gryde til en god pris.


Suppegryder i mange størrelser

Hvis du er suppeelsker, kan det være godt at have et lille udvalg af suppegryder i forskellige størrelser, så du kan finde den rigtige størrelse frem til den rette anledning. Derfor har vi suppegryder i et væld af forskellige størrelser. Du kan finde en suppegryde på 10 liter, en suppegryde på 15 liter, en suppegryde på 20 liter og en suppegryde på 30 liter. Så når du har fundet de suppegryder, der har den rette størrelse, er det bare om at komme i gang med alle de supper, som du kan forestille dig.


Ud over at du både kan finde en lille og en stor suppegryde, så har vi også suppegryder fra flere forskellige mærker. Du kan for eksempel finde en Eva Trio suppegryde eller en Scanpan suppegryde. Når du skal servere supper er det også nødvendigt med gode skåle og skeer. Tag derfor et kig på vores udvalg af Poul Pava skåle og Aida bestik. Så kan du nemt servere lækker suppe af flotte skåle for dine gæster.