SUPPEGRYDER TIL ENHVER KOGEKUNST

Suppegryder er det perfekte køkkenredskab til at tilberede alle de lækre supper, som vi elsker at spise hele året rundt – varme som kolde. Både den klassiske danske hønsekødsuppe og de mere eksotisk inspirerede supper med chilikylling eller krydret majs kræver en rummelig suppegryde, der kan holde til lidt af hvert.

Med en suppegryde får du et perfekt resultat hver gang. Suppegryder har et væld af gode egenskaber såsom hurtig opvarmning, praktiske håndtag, som ikke bliver varme, tåler alle typer redskaber og har indvendigt litermål. Dertil kan flere af vores suppegryder bruges på alle komfurtyper - også induktion.

Vi forhandler et bredt sortiment af solide og smukke suppegryder fra alle de kendte mærker. Du finder blandt andet de populære suppegryder fra Fiskars Royal serie, de prisvenlige suppegryder med glaslåg fra Conzept samt de fantastiske suppegryder fra grydeserien Mauviel Cook Style.

Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

13 vare(r)

STORT UDVALG I SUPPEGRYDER

Hos Grydeguru.dk har vi et stort udvalg af suppegryder i lækre fremstillingsmaterialer til gode tilbudspriser. Foruden at tilberede skønne og smagfulde supper, så kan en suppegryde også bruges til at koge kartofler i, hvilket er en stor fordel, der kan spare dig for tid, hvis du venter et større antal gæster. Ligeledes er en suppegryde velegnet til at stege stegeben i og lignende.

 

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE SUPPEGRYDE TIL DIT BEHOV 

I vores brede sortiment finder du suppegryder fra 10L til det almindelige forbrug og helt op til 30L til storkøkkenet. Hvad enten du skal lave suppe til to, til hele familien eller tilberede mad til et større antal personer, så kan du helt sikkert finde den rette suppegryde, der dækker alle dine behov her på siden.

Hvis du ikke kan finde den rigtige størrelse suppegryde på vores side, må du meget gerne kontakte os, så vil vi gøre alt for at skaffe den helt rigtige størrelse hjem til dig. Dette gælder også hvis du arbejder i et storkøkken eller industrikøkken, hvor du har behov for de helt store suppegryder. Vi tilbyder helt op til 30L suppegryder, men skal du bruge endnu større størrelser, så prøver vi også gerne at skaffe disse hjem.

 

SUPPEGRYDE I RUSTFRIT STÅL

De fleste af vores suppegryder på Grydeguru.dk er fremstillet i rustfrit stål, som er et meget stærkt, holdbart og hygiejnisk materiale. Suppegryder i rustfrit stål er ideelle som gryder til den daglige madlavning, hvor du uden risiko, såfremt den ikke har en teflonbelægning, kan opbevare madvarer i, uden at suppegryden eller maden tager skade. En suppegryde i rustfrit stå er nem at holde pæn, selv år efter år.

Rustfrit stål er i sig selv en dårlig varmeleder og bedre egnet til kogning end stegning. Derfor har gryder i rustfrit stål en sandwichbund af kobber eller aluminium eller en belægning med magnetisk kerne, som leder varmen godt. Dertil kan suppegryder i rustfrit stål tåle ovnvarme, maskinopvask, hvilket letter rengøringsarbejdet efter madlavningen.