ALLROUND STEGEGRYDER TIL SANSELIGE MADOPLEVELSER

Med en stegegryde i støbejern forenkles dagligdagens madlavning betydeligt. Støbejern har nemlig den unikke egenskab at kunne fordele varmen, samtidig med at kunne holde på den. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt maden nu skulle brænde på eller om den når at blive kold inden gæsterne ankommer, da maden fint kan passe sig selv i en gryde af støbejern.

Stegegryder i støbejern er et utroligt alsidigt og uundværligt køkkenredskab, der kan anvendes på alle typer kogeplader og selv i ovne. Det holdbare støbejern er afgørende for grydens allround anvendelse. Den jævne varmefordeling i hele gryden betyder, at støbejernsgryder både kan bruges til langtidsstegning af oksefilet, braisering af fjerkræ, kogning af gryderetter og supper samt til bagning af lækre grydebrød.

Hos Grydeguru.dk finder du alle de kendte kvalitetsmærker såsom Staub, der anvendes af professionelle kokke verden over, de farverige og populære støbejernsgryder fra Le Creuset, eksklusive Morsø stegegryder i unikt støbejern, Eva Trio stegegryder, der er exceptionelle til grydestegning og de velkendte stegegryder fra Scanpan i tidssløs design med lang holdbarhed.

Sorter faldende

Tabel Liste

16 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

16 vare(r)

STØBEJERN KAN HOLDE EN EVIGHED

I mange familier er stegegryden i støbejern blevet et fast inventar i køkkenet. Med dens mange unikke og brugbare kvaliteter er gryden velegnet til enhver simreret, som enten skal stå på komfuret, i ovnen eller over bål i længere tid. Denne egenskab giver ekstra plads i en forjaget hverdag, hvor især en travl familie kan slappe af og have kvalitetstid sammen i stedet for at skulle stresse over at få tilberedt et ordentligt aftensmåltid efter en lang arbejdsdag.

 

En god kvalitets støbejernsgryde kan holde en evighed. Uden at gå i stykker eller blive slidt op. Støbejernsgrydens ydeevne vil tilmed være lige så god efter årtier, som da var den var helt ny. Stegegrydens umådelige lange levetid betyder også, at du ikke behøver at skulle udskifte dem på grund af flere års slid. Derfor vil du også kunne spare mange penge på køkkenudstyr ved at købe en støbejernsgryde, der kan holde i mange år frem.

 

STØBEJERNSGRYDER HAR UBEGRÆNSEDE MULIGEDER

Det unikke ved støbejernsgryden er, at den kan benyttes på alle varmekilder, hvorfor den har ubegrænsede muligheder til alle kogekunster. Uanset, om det er på kogeplade, bål eller gasblus, så tager en stegegryde ikke skade af, at blive udsat for hverken direkte eller indirekte varme. Dette gælder varmens temperatur såvel intensitet. De fleste støbejernsgryder kan endda holde til helt op mod 400 grader, uden at lide last.

 

Mange af vores støbejernsgryder er udstyret med et låg, der sikrer en jævn varmefordeling, så hele din ret bliver opvarmet perfekt. På Grydeguru.dk kan du også finde støbejernsgryder med glaslåg, hvilket er særdeles praktisk, når maden kræver konstant tilsyn. Med et glaslåg behøver du nemlig ikke at skulle løfte låget for at tjekke til maden.