Staub

Ethvert støbejernprodukt fra Staub er unikt og skabt i en sandform kun brugt til det ene produkt, hvad enten det er en gryde, et låg eller en grillpande. Alle produkterne er det flotte resultat af en traditionel fremstillings proces som finder sted i hjertet af Frankrig. Staub har med sine innovative opfindelser optimeret støbejerngrydens fordele og skabt et unikt produkt. Produkterne har verden over overbevist kokke. Med støbejern har du produkter som er en fryd for øjet og som kan holde maden varm lang tid efter de er taget af varmekilden.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Staub 

Staub brandet stammer fra Alsace i Frankrig. Det er et område i Frankrig som er verdenskendt for dets kulinariske traditioner og gode mad. Staubs kernekompetancer er støbjern og stentøj. På den måde Sikre Staub en autentisk madlavnings og smagsplevelse. Staub produkter er en perfekt kombination af traditionelt håndværk og avanceret teknologi. Både professionelle kokke som bruge grejet flere timer dagligt og amatørkokken som bruge produkterne nogle gange om ugen er meget tilfredse med præstationsevnen samt kvaliteten. 

Fordele ved emaljeret støbejern

  • Smag og aromaer forbliver i maden og derfor forbliver kød saftigt og dine grøntsager forbliver friske.
  • Amaljeret støbejern kan bruges på alle typer komfur inkl. induktion. 
  • Emalje består hovedsageligt af glas og er yderst modstansdygtigt. 
  • Støbejern holder ikke kun godt på varmen men kan også holde mad koldt. Køl din støbejerngryde af i køleskabet eller i fryseren inden servering så kan en lækker ris a la mande holde sig frisk og kold lang tid på bordet.