Schou gryder

Med gryder fra Schou får du gryder til hverdagen til en billigt pris og som er kvalitet. Gryderne er perfekte til dig som lige er flyttet hjemmefra eller til dig som ønsker billige gryder som er kvalitets dygtige. Gryderne er budgetvenlige og byder på end bedre kvalitet end hvad prisen fortæller dig. Gryderne er fornuftige og tykbudnede og kan oven i købet bruges på alle komfurer inkl. induktion. Vores suppegryder fra Schou er super populære da de er kvalitets dygtige og fås i de fleste størrelser.

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

7 vare(r)

Schou Slip-let Induktion Gryder

Schou Slip-let Induktion Grydeserie er flot grydeserie til en billig pris. Fornuftig tykbundet gryde i støbt aluminium med god slip-let belægning og så til en super god pris.. Mere kan kan vist ikke ønske sig. Hele Schou slip-let gryde og pande serien er til alle varmekilder - også induktion. Vi har på grydeguru altid en masse gode tilbud på gryder fra Schou, lige fra en lille lækker kasserolle med slip let belægning til en stor suppe gryde i rustfritstål.

Schou suppegryderne, er  i super flot design i rustfrit stål, med glaslåg med indbygget dampventil, ogindvendige litermål. Kan bruges på alle komfur typer også induktion