Maitre D' Induction

Scanpans Maitre D' Induction-serien er en stilfuld serie med højglanspoleret kobber. Serien er en smuk kombination af moderne tidsløst design og den klassiske franske elegance. Produkterne består af slidestærkt stål på indersiden og er belagt med smukt kobber på ydersiden som giver en varm glød. Serien er et super flot supplement til køkkenet og fungere dekorativt både i køkkenet og ved servering.
Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

3 vare(r)

SCANPAN Maitre D' Induction

SCANPAN Maitre D' Induction er en stilfuld serie af køkkenudstyr i højglanspoleret kobber - en flot kombination af moderne tidløst design og klassisk fransk elegance.

Produkterne har slidstærkt stål på indersiden og er på ydersiden belagt med kobber, der giver udtrykket en varm glød. Serien er et flot supplement i køkkenet, ligesom produkterne fungerer smukt og dekorativt til servering.

Klassisk og elegant udseende – direkte fra komfur til spisebord

Foruden det stilfulde, kobberbelagte ydre, der gør sig godt til servering, har Maitre D' Induction-serien også en række andre fine detaljer, der gør madlavningen til en leg: Drypfri kant. Indvendige måleangivelser. Håndtag i støbt, rustfrit stål der er konstrueret, så de holder sig kolde i længere tid. Maitre D' Induction er en fantastisk serie af køkkenudstyr i kobber - smuk, robust og effektiv.

Ved rengøring skal Maitre D' Induction vaskes op i hånden med almindeligt opvaskemiddel og en normal opvaskebørste eller opvaskesvampens bløde side. Hvis du ønsker at opfriske dine kobbergryder og -pander, kan det gøres nemt uden skrappe pudsemidler eller knofedt - læs her hvordan. Du kan selvfølgelig også vælge at beholde kobberets naturlige look - det er jo en smagssag, hvad man er til.

Stål, aluminium og kobber

Lag på lag. Det er princippet i konstruktionen af Maitre D' Induction-serien. Materialerne i de forskellige lag er nøje udvalgt for optimal brug, holdbarhed og udseende: 18/10-stål indvendigt for høj slidstyrke, aluminiumskerne for fortræffelig varmelederevne, 18/0-stål for at kunne bruges på induktionskomfur og kobberbelægning for et smukt ydre. Især produkternes varmeudnyttelse maksimeres ved, at der er aluminium hele vejen fra bunden og op langs siderne - hvilket i sidste ende betyder energibesparelse, når du laver mad.

Maitre D' Induction fungerer på alle komfurtyper, inklusiv induktion.