CTX

Med CTX fra Scanpan får du det ultimative danske køkkenudstyr. Scanpan CTX er eksklusive håndlavede gryder i dansk design og af kraftfulde materialer. De er en fryd for øjetog en glæde for den daglige madlavning. Det er kompromisløst køkkengrej i verdensklasse. Serien består af gryder og pander med en robust non-stick belægning. Modsat mange andre mærker må man i denne serie gerne benytter køkkenredskaber af metal og stål. Derudover virker serien på ethvert komfur og indeholder ikke PFOA.
Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

5 vare(r)

Altid et godt tilbud på Scanpan CTX 

Vi har altid et stort udvalg på Scanpan CTX gryder på tilbud, og er der en model du mangler så skriv til os, så vil vi gøre alt for at skaffe den til dig.
Scanpan er et dansk firma og alle deres produkter bliver støbt i Danmark. For at sikre den bedst mulige kvalitetskontrol bliver alle deres non-stick produkter fremstillet på egen fabrik i Ryomgård på Djursland.
Når du køber et Scanpan produkt er du garanteret en super kvalitet af gryder og pander, fremstillet i aluminium med patenteret keramisk titaniumbelægning hvilke gør produkterne meget slidstærke.


Scanpan CTX gryder en fantastisk serie

Scanpan CTX er en suveræn god serie, den er fremstillet i èt stykke Dvs. der er ikke pålimet en bund efter støbningen,og det giver en fantastisk varemfordeling i bund og siderne.
CTX serien er fantastisk og gennemført. Låget er udført i børstet rustfrit stål med glas - hvilket giver en praktisk mulighed for at se maden under tilberedning. Håndtagene er fastgjort med nitter og støbt i rustfrit stål - derved forbliver de kolde. Serien er udstyret med en keramisk titanium non- stick belægning, der tåler alle former for køkkenredskaber. Serien kan anvendes på alle komfur typer også induktion, og kan anvendes i ovn op til 260°C.


Vedligeholdelse af dine Scanpan produkter

Før brug:  Vask altid dine Scanpan produkter i varmt vand tilsat opvaskemiddel.

Ved Brug:  Steger du med fedtstof skal produktet opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter fedtstoffet tilsættes. Steger du uden fedtstof, skal produktet opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter stegningen kan begynde. En god huske regel er altid at hvis dine produkter har slip-let belægning, må du max skrue dit komfur op på halvdelen af hvad det kan komme op på (+ 1.) Dvs. kan dit komfur skrues op på 9 skal du max skrue det op på 5. Hvis der bliver brugt for meget varme "brænder" man belægningen af og så virker slip-let belægningen ikke mere, og dine  madvare vil hænge fast på panden.

Efter brug: Produkter vaskes af i varmt vand tilsat opvaskemiddel, det er vigtigt at dine gryder og pander er fuldstændigt rene, inden de bliver sat på plads.
Gryder og pander med slip-let belægning er ikke egnede til opbevaring af mad i feks. køleskab. Hvis maden er brændt fast ved for meget varme eller forkulning af fedtstof, kan du fjerne det ved at fylde ¾ del af produktet med vand, sæt produktet på komfuret og tænd for det, når vandet koger hældes der opvaskemiddel i og så skal det stå og småkoge i ca 15 min. derefter rengøres produktet på normal vis. processen kan gentages hvis dette er nødvendigt.

 

 

Madlavning har aldrig været nemmere med Scanpan CTX

I en travl hverdag med børn, arbejde og husholdning, skal alle de praktiske ting gerne fungere så gnidningsfrit og nemt som muligt, og det gælder også madlavningen, som tager en væsentlig del af den tid, man har til rådighed om aftenen. Derfor gælder det også om at have det rette køkkenudstyr, der gør opgaven så nem, som overhovedet muligt. Med gryderne og panderne i Scanpan CTX serien, er det nu blevet endnu nemmere at lave veltilberedt mad på ingen tid, så de sultne børn kan blive spist af. Ud over et smukt og tidsløst design i rustfrit stål har Scanpan CTX gryderne nemlig også en helt fantastisk god non-stick belægning, som godt kan tåle, at du bruger køkkenredskaber af metal og stål. Hvis du leder efter gryder, som er lidt ud over det sædvanlige vil Scanpan CTX gryder helt sikkert være et godt valg for dig, for her går funktionalitet, kvalitet og design hånd i hånd. Ydermere har vi altid Scanpan CTX tilbud, så du kan få dine næste gryder til en god pris. Tag evt. også et kig på vores udvalg af Eva Trio gryder, hvis du ikke er helt sikker på, hvilke gryder, der passer hjem til dig.