Classic

Classic serien fra Scanpan er en tidløs serie som er stilren og som de fleste danskere kender. Gryderne er special konstrueret til gas og glaskeramisk komfurer. Derudover er gryderne skabt til dagligt brug år efter år, så gryden er slidestærk. Serien har en special designet bund som sikre dig en jævn varmefordeling og en sikre dig en god stege og kogeevne. Serien har en unik non-stick belægning som gøre både madlavning og rengøring til en sand fornøjelse.
Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

10 vare(r)

Altid et godt tilbud på Scanpan Classic gryder

Vi har altid et stort udvalg af Scanpan Classic gryder på lager, og altid et godt tilbud.
Scanpan er et dansk firma og alle deres produkter bliver støbt i Danmark. For at sikre den bedst mulige kvalitetskontrol bliver alle deres non-stick produkter fremstillet på egen fabrik i Ryomgård på Djursland.
Når du køber et Scanpan produkt er du garanteret en super kvalitet af gryder og pander, fremstillet i aluminium med patenteret keramisk titaniumbelægning hvilke gør produkterne meget slidstærke.

Scanpan Classic gryder

Scanpan Classic har en specialdesignede 6mm tyk bund, som sikrer en jævn varmefordeling og giver en fantastisk koge og stegeegenskab, samtidig med den unikke non-stick belægning gør serien madlavning og ikke mindst rengøring en sand fornøjelse.
Gryde fra Classic-serien til en lang række formål - også bagning, da gryde og håndtag kan tåle ovnvarme op til 260°C. Classic er professionelt grej, der er produceret med højeste teknologi og i et rent, dansk design. Grydens håndtag er sat på med et patenteret låsesystem, som sikrer at håndtaget ikke bliver løst med tiden. 
Scanpan Classic kan ikke anvendes på induktions komfur.

Vedligeholdelse af dine Scanpan produkter

Før brug:  Vask altid dine Scanpan produkter i varmt vand tilsat opvaskemiddel.

Ved Brug:  Steger du med fedtstof skal du huske at produktet kun opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter fedtstoffet tilsættes. Steger du uden fedtstof, skal produktet opvarmes til stegetemperatur ved middel varme, hvorefter stegningen kan begynde. En god huske regel er altid at hvis dine produkter har slip-let belægning, må du max skrue dit komfur op på halvdelen af hvad det kan komme op på (+ 1.) Dvs. kan dit komfur skrues op på 9 skal du max skrue det op på 5. Hvis der bliver brugt for meget varme "brænder" man belægningen af og så virker slip-let belægningen ikke mere, og dine  madvare vil hænge fast på panden.

Efter brug:  De fleste gryder og pander kan godt tåle at komme i opvaskemaskinen, men de bliver ikke altid helt rene og det er vigtigt at dine gryder og pander er fuldstændigt rene, derfor anbefaler vi at Produkter vaskes af i varmt vand tilsat opvaskemiddel inden de bliver sat på plads.
Gryder og pander med slip-let belægning er ikke egnede til opbevaring af mad i feks. køleskab. Hvis maden er brændt fast ved for meget varme eller forkulning af fedtstof, kan du fjerne det ved at fylde ¾ del af produktet med vand, sæt produktet på komfuret og tænd for det, når vandet koger hældes der opvaskemiddel i og så skal det stå og småkoge i ca 15 min. derefter rengøres produktet på normal vis. processen kan gentages hvis dette er nødvendigt.