Fiskars

Er du hjemme-kok? Så kan du helt sikkert finde dit nye kogegrej som passer perfekt til dig fra Fiskars. I Finland tester, designer og udvikler Fiskars alle deres produkter og med deres omfattende viden har de skabt førende innovationer såsim Optiheat teknologi til induktion. Samtidig med alt det andet bruger Fiskars også genbrugsmaterialer i produktionen. Fiskars har skiftet navn og har tidligere heddet Raadvad som hos mange er det deres knive, gryder og pander har været kendt under.
Sorter faldende

Tabel Liste

17 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

17 vare(r)

Altid gode tilbud på Raadvad gryder

Vi har altid et stort udvalg i Raadvad gryder til de bedste priser. Raadvad er dansk køkken design, i top kvalitet. Raadvad har altid først og fremmest fokuseret på tre vigtige hjørnesten: funktionalitet,kvalitet og design. Det afspejles i alle deres produkter, uanset om det er en kniv, en gryde eller en peberkværn. Raadvad samarbejder med en række visionære og innovative danske formgivere om at skabe funktionelle produkter, der også i fremtiden lever op til Raadvads stolte traditioner.
Raadvad har mange forskellige serier, og vi har her på siden et stort udvalg i de bedste serier, her er lidt vejledning til serierne.

Raadvad Royal serien

Raadvad Royal stålserien er den klassiske grydeserie, hvor kvaliteten er helt i top. Grydeserien har de sidste 25 år været en stabil følgesvend i de danske køkkener.
Med en gryde fra Royal kan du være sikker på at opleve glæden ved at arbejde med kogegrej af højeste kvalitet. Det er egenskaber som gode håndtag, let at rengøre, hurtig opvarmning, rørevenlig form, og ikke mindst det flotte design der gør Raadvad Royal til en af markedets mest populære grydeserier. Gryder og pander har alle en kraftig sandwich bund der giver en fantastisk varmefordeling, og de kan bruges på alle varmekilder også induktion. Alle gryderne har indvendige litermål så det er nemt at tilføje nøjagtigt væske i maden, de har også et praktisk damphul i låget, så det ikke koger over og ud på hele komfuret.
Alle Raadvad Royal pander og gryder tåler at komme i ovnen op til 180 grader. Hele serien tåler opvaskemaskine, men vi anbefaler at du vasker panderne op i hånden. Der ydes 10 års garanti på alle Raadvad Royal gryderne og 5 års garanti på panderne, gælder dog ikke slidtage. 

Raadvad Rottisèr Steel serien

 Raadvad Rotissér Steel,  vil nogele kalde  ”markedets bedste induktionsgryder”.
 Raadvad Rotissér steel er en multifunktionel gryde og pandeserie for den kræsne hjemmekok. Patenteret induktionsbund for unikke brugsegenskaber fuldender denne fantastiske serie. Raadvad Rotissèr er fremstillet i Rustfrit stål, højglanspoleret på yderdsiden for lettere vedligeholdelse, den har en særlig kraftig sandwich bund, med unik induktions teknologi sikrer hurtig opvarmning og jævn varmefordeling, den har indvendige litermål og et praktisk damphul i lågen, så det ikke koger over. Serien kan anvendes på alle varmekilder men er specialt velegnet til induktion.
Der er 10 års garanti på gryderne og 5 år på panderne.

Raadvad Rotissèr aluminium

Robust holdbarhed og elegante linjer mødes i Raadvads pandeserie Rotissér, og resultatet taler for sig selv. Det fantastiske materialer byder på stegeegenskaber i særklasse, produkterne har tilmed Energy Base som er en særlig varmeabsorberende bund, der er optimeret for keramiske kogezoner. Fordelen ved Energybase er, at den reducerer opvarmningstiden med 50% og energiforbruget med 30%.  Hele serien fremstillet i støbt i aluminium, som sikrer, at varmen fordeles jævnt og hurtigt, og har alle en unik non-stick belægning, Hardtec Superior som giver dem en stegeegenskabe, som er helt i top.

Raadvad Ideal stegegryde

Raadvad Ideal stegegryden er fremstillet  i helstøbt aluminium med en 5 mm tyk bund, der modvirker, at gryden slår sig, og giver samtidig optimale stegeegenskaber. Gryden er både ud- og indvendigt forsynetmed en slipvenlig overflade, så rengøringen er utrolig let.