Supreme Steel gryder

Gryderne fra Supreme steel serien fra OBH Nordica er en flot gryde med et design af mat rustfrit stål. Gryderne har patenterede håndtag hvilket gør det muligt for dig at holde låg og gryde samtidig. Og med en praktisk hældetud og disse håndtag gør det, det muligt for dig at hælde vandet fra uden at brænde dig og uden at tabe halvdelen af indholdet ned i vasken. Gryderne har indvendig måleskala, tåler maskine opvask og virker på alle komfurtyper også induktion.

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Sorter faldende

Tabel Liste

1 vare(r)

Altid gode tilbud på OBH Supreme Steel gryder

Vi har altid massere af gode tilbud på OBH gryder.
OBH Nordica er en virksomhed som har  nordiske rødder. OBH Nordica brandet blev  nemlig skabt i 2002, da den danske virksomhed Ole Bødtcher-Hansen A/S fusionerede med den svenske virksomhed Joffe Marketing AB. 

At fremtage eller selv udvikle innovative produkter med unikke løsninger er blevet et kendetegn for OBH Nordica. som i dag har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tjekkiet. OBH Nordica har også et repræsentationskontor i Kina. OBH Nordica fremtager produkter inden for elektroniske husholdningsprodukter samt køkkengrej, hvor tiltalende design og funktionalitet er højt prioriteret, og hvor produktudvikling ofte sker i samarbejde med ledende, nordiske designere.

Supreme Steel gryder med hældefunktion

Undgå spaghetti i vasken når du hælder vandet fra, serien har nemlig indbygget si i låget og med de patenterede håndtag, der gør at låget holdes på plads, når man skal hælde bliver det ikke lettere at hælde væsken fra gryderne.
Serien er fremstillet  rustfrit stål med patenterede håndtag, der gør at låget holdes på plads, når man skal hælde væske fra gryden efter kogning. Desuden har gryderne hældetud på begge sider af gryden og indvendig måleskala.
Serien er perfekt til kogning og stegning.
Serien kan anvendes på alle varmekilder også induktion og kan tåle maskinopvask.